Ana Sayfa Batı Trakya Haberler BAŞKONSOLOS İLHAN ŞENER YALIMLI KÖYÜNDE SOYDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

BAŞKONSOLOS İLHAN ŞENER YALIMLI KÖYÜNDE SOYDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

17
0

Türkiye Cumhuriyeti Gümülcine Başkonsolosu Osman İlhan Şener ve beraberindeki bir grup heyet, 26 Nisan 2013 tarihinde Yalımlı köyünde Cuma namazı kıldı.

Rodop ilinin Yassıköy Belediyesi’ne bağlı Yalımlı köyündeki Cuma namazı sırasında Başkonsolos İlhan Şener’e başta Gümülcine Muavin Konsolosu Adnan Öztürk olmak üzere, Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif, Yassıköy Belediye Başkanı İsmet Kadı, Dostluk Eşitlik Barış Partsi Genel Başkanı Mustafa Ali Çavuş, Avrupa Gazeteciler Derneği Yunanistan Temsilcisi (AVGADER) ve BİRLİK Gazetesi Sahibi İlhan Tahsin, çok sayıda köy halkı eşlik etti.

Başkonsolos İlhan Şener yaptığı selamlama konuşmasında; başta Kuran kursu öğrencilerini tebrik ederek, tüm anne ve babalarına da teşekkür etti ve bölge halkına birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Yassıköy Belediye Başkanı İsmet Kadı da konuşmasında, belediyenin çok kısıtlı imkanlarına rağmen bölge halkına hizmet sunmaya devam edeceklerini belirtti.

DEB Partisi Genel Başkanı Mustafa ali Çavuş da konuşmasında, ülkemiz Yunanistan’ın çok zor bir dönemden geçtiğini belirterek, bu ülkenin vatandaşları olarak da elllerinden geleni yapmaya çalışacaklarını ifade etti.

Cuma namazı sonrası köy halkı, Başkonsolos İlhan Şener ve diğer konuklar onuruna bir öğle yemeği verdi.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz