Ana Sayfa Batı Trakya Haberler BAŞKONSOLOS İLHAN ŞENER ÇEPELLİ KÖYÜNDEYDİ

BAŞKONSOLOS İLHAN ŞENER ÇEPELLİ KÖYÜNDEYDİ

14
0

T.C.Gümülcine Başkonsolosu Osman İlhan Şener Çepelli köyündeydi. Başkonsolos Şener, Seçilmiş Müftüler İbrahim Şerif ve Ahmet Mete ile birlikte Çepelli köyünde Cuma Namazı’nı eda etti.

Bu anlamlı ziyaret sonrasında Çepelli Köyü Mütevelli Heyeti Başkanı Özcan Mehmet yazılı bir açıklama yaptı.

ŞAHSIM VE KÖY HALKI ADINA ÇOK ANLAMLI BİR GÜN

Bugün (11 Nisan 2014) kutsal Cuma günü Danışma Kurulu Başkanı ve Faziletli İskeçe Müftüsü Sayın Ahmet Mete, Faziletli Gümülcine Müftüsü Sayın İbrahim Şerif, T.C. Gümülcine Başkonsolosu Sayın Osman İlhan Şener, Yassıköy Belediye Başkanı Sayın İsmet Kadı, Muavin Konsoloslar Sayın Alper Atak, Sayın Murat Ertaş, Sayın Adnan Öztürk, Sayın Ufuk Gözaydın, Sayın İrfan Çetin ve Aslen Çepelli köyünden olan BAKEŞ Araştırma Merkezi Koordinatörü Sayın İbrahim Trakyalı köyümüzü onurlandırarak Cuma namazını köyümüz camiinde köy cemaati ile eda ettiler. Yukarıdaki şahsiyetlerin bu katılımı başta Mütevelli Heyeti olmak üzere tüm köy halkını son derece mutlu etmiştir.

Öncelikle Sayın Müftülerimiz olmak üzere, Yassıköy Belediye Başkanı Sayın İsmet Kadı, T.C. Gümülcine Başkonsolosu Sayın Osman İlhan Şener ve mesai arkadaşlarına köyümüzü onurlandırdıkları için teşekkür ve şükranlarımızı sunarız.

Çepelli Köyü Mütevelli Heyeti Başkanı

Özcan Mehmet

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz