Ana Sayfa Batı Trakya Haberler BAŞKONSOLOS İLHAN ŞENER BAYRAM NAMAZI’NI PAŞEVİK’TE KILDI

BAŞKONSOLOS İLHAN ŞENER BAYRAM NAMAZI’NI PAŞEVİK’TE KILDI

13
0

T.C. Gümülcine Başkonsolosu Osman İlhan Şener, Bayram Namazı’nı İskeçe’nin balkan kolu köylerinden Paşevik köyünde kıldı.

Türkiye Cumhuriyeti Gümülcine Başkonsolosluğu yetkillileri Batı Trak Türk Azınlığı’nı Kurban Bayramı’nda yalnız bırakmayarak Konsolosluk görevlileri, Batı Trakya’nın farklı bölgelerinde soydaşlarla birlikte Bayram Namazı’nı kıldılar.

T.C. Gümülcine Başkonsolosu Osman İlhan Şener, Bayram Namazı’nı İskeçe’nin balkan kolu köylerinden Paşevik köyünde kıldı. Daha sonra İskeçe’nin diğer balkan köylerinden Dolaphan, Yassıören, Kozluca ve Elmalı köylerini de ziyaret eden Şener, burada soydaşlarla birlikte bayramlaşarak, herkese hayırlı bayramlar geçirmeleri dileklerinde bulundu.

Balkan kolundaki Bayram ziyaretleri sırasında Başkonsolos İlhan Şener’e, başta Muavin Konsoloslar Adnan Öztürk ve Murat Ertaş olmak üzere, İskeçe Seçilmiş Müftüsü Ahmet Mete, İskeçe Milletvekili Hüseyin Zeybek, Mustafçova Belediye Başkanı Mustafa Cukal, Eyalet Meclis Burhan Baran, İskeçe Ticaret Odası Başkan Yardımcısı İrfan Hacıgene ve diğer azınlık sivil toplum kuruluş temsilcileri eşlik etti.

Diğer yandan T.C. Gümülcine Başkonsolosluğu’ndan Muavin Konsolos Alper Atak da bu sabah Bayram Namazı’nı Rodop ilinin Kozlukebir köyünde kıldı. Köy halkı Muavin Konsolos Alper Atak’a büyük ilgi gösterdi.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz