Ana Sayfa Batı Trakya Haberler BAŞKONSOLOS İLHAN ŞENER ŞAHİN’DE HATİM MERASİMİNE KATILDI

BAŞKONSOLOS İLHAN ŞENER ŞAHİN’DE HATİM MERASİMİNE KATILDI

16
0

T.C.Gümülcine Başkonsolosu Osman İlhan Şener İskeçe’nin dağlık kolunda Şahin kasabasında gerçekleştirilen Hatim Merasimine katıldı. Her zamanki gibi Başkonsolos İlhan Şener’e ilgi yoğundu. Hatim töreni öğrencileri Başkonsolos İlhan Şener’i çiçeklerle karşıladılar ve hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

İskeçe Seçilmiş Müftülüğü bünyesinde faaliyet gösteren Şahin Kur’an Kursu öğrencilerinin icra ettikleri hatim törenine katılım bir hayli yüksekti.

Cumartesi günü kurban kesimi duasına Müftü Ahmet Mete’nin yanı sıra Muavin Konsolos Sayın Alper Atak, Mustafçova Belediye Başkanı Mustafa Cukal ve çevre köylerden kalabalık bir topluluk katıldı.

Pazar günü, etraf köylerden katılın yoğun olduğu hatim törenine Müftü Ahmet Mete’nin yanı sıra Türkiye Cumhuriyeti Gümülcine Başkonsolosu Sayın Osman İlhan Şener, Muavin Konsolos Murat Ertaş, Milletvekili Hüseyin Zeybek, İskeçe Türk Birliği Başkanı Ramadan Nizam, Mustafçova Belediye Başkanı Mustafa Cukal, Türkiye’den misafir olarak gelen Zeytinburnu Müftüsü, DEB Partisi İskeçe İl Teşkilatı Genel Başkan Yardımcısı Ozan Ahmetoğlu, yerel idareciler ve çok sayıda bölge insanı katıldı.

Müftü Mete’nin icra hatim duasının ardından, günün anlam ve ehemmiyeti ile alakalı konuşmaların ardından tören sona erdi.

Öğle namazından sonra halka etli pilav ikram edildi. 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz