Ana Sayfa Batı Trakya Haberler BAŞKONSOLOS (BÜYÜKELÇİ) MUSTAFA SARNIÇ KOZLUKEBİR BELEDİYESİ’NE VEDA ZİYARETİNDE BULUNDU

BAŞKONSOLOS (BÜYÜKELÇİ) MUSTAFA SARNIÇ KOZLUKEBİR BELEDİYESİ’NE VEDA ZİYARETİNDE BULUNDU

20
0

Batı Trakya’da dört yıl Başkonsolos olarak görev yaptıktan sonra Moğolistan’a Büyükelçi olarak atanan Türkiye Cumhuriyeti Gümülcine Başkonsolosu Mustafa Sarnıç veda ziyaretlerine başladı.

Veda ziyaretlerine 25 Haziran Pazartesi günü başlayan Başkonsolos Sarnıç, program doğrultusunda Kozlukebir Belediyesi’ni de ziyaret ederek belediye yönetimiyle vedalaştı.

Sabah saatlerinde yapılan ziyarette Başkonsolos Sarnıç’ı belediyede Başkan İbrahim Şerif, Meclis Başkanı Rıdvan Mustafa, Başkan Yardımcıları Aydın Başoğlu, Mehmet Nizam, Ekrem Ali Halil, Muzaffer Molla, meclis üyeleri Mustafa Hacı İsmail Muhterem ve İrfan Mehmet karşıladı.

Başkonsolos ile belediye yönetimi arasında geçen samimi ziyaret görüşmesi yaklaşık bir saat sürdü. Görüşmede taraflar Batı Trakya’yı ilgilendiren rutin konuları değerlendirdiler ve konular hakkında bilgi alış verişinde bulundular. Bununla birlikte   Başkonsolos yöneticilere yeni göreviyle ilgili bilgiler verdi ve onların sorularını yanıtladı.

Başkonsolos Sarnıç, ziyaret sonunda görev süresince kendisiyle iyi bir işbirliği içerisinde olan yöneticilere teşekkür ederek onlarla tek tek vedalaştı ve helâllik istedi.

Yöneticileri de Başkonsolos’a, ziyaretten dolayı teşekkür ederek yeni görevinde başarılar dilediler. Son olarak, Belediye Başkanı İbrahim Şerif kendisine bir hediye paketi takdim ettikten sonra Başkonsolos Mustafa Sarnıç’ı belediyeden en iyi şekilde uğurladılar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz