Ana Sayfa Batı Trakya Haberler BAŞKONSOLOS ALİ RIZA AKINCI: “SİZLER BİZİM İÇİN DEĞERLİSİNİZ, HİÇ KİMSEYİ AYIRT ETMİYORUZ.”

BAŞKONSOLOS ALİ RIZA AKINCI: “SİZLER BİZİM İÇİN DEĞERLİSİNİZ, HİÇ KİMSEYİ AYIRT ETMİYORUZ.”

19
0

Gümülcine Seçilmiş Müftülüğü Bağlar Mahallesi Kemerli Camii Kur’an Kursu Hatim Merasimi yoğun bir katılımla gerçekleşti. Törene katılan Başkonsolos Ali Rıza Akıncı, “Sizler bizim için değerlisiniz, hiç kimseyi ayırt etmiyoruz” dedi.   

Gümülcine Seçilmiş Müftülüğü Bağlar Mahallesi Kemerli Camii Kur’an Kursu Hatim Merasimi yoğun bir katılımla gerçekleşti. Yediden yetmişe herkesin elbirliği ile hizmet ettiği etkinlikte çocukların okuduğu Kur’an-ı Kerim, ilahiler ve şiirler herkesin beğenisini topladı.

Hatim merasimine T.C.Gümülcine Başkonsolosu Ali Rıza Akıncı, Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif, Müftü Yardımcısı Fehim Ahmet, Kozlukebir Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet, Batı Trakya Camileri Din Görevlileri Derneği Başkanı Sadık Sadık, Celal Bayar Azınlık Ortaokulu ve Lisesi Encümen Heyeti Başkanı Ahmet Arif Emin, SÖPA Öğretmenler Derneği Başkanı Salih Ahmet’in yanı sıra kalabalık bir topluluk katıldı.

“Sizler bizim için değerlisiniz, hiç kimseyi ayırt etmiyoruz.”   

Mahalle halkı tarafından etkinliğe davet edilen Başkonsolos Ali Rıza Akıncı yaptığı selamlama konuşmasında, “Batı Trakya’nın her köşesi, her mahallesi, her köyü, her bir hanesi bizim için azizdir. Sizler bizim için değerlisiniz, hiç kimseyi ayırt etmiyoruz” dedi.   

Başkonsolos Akıncı konuşmasına şöyle devam etti. “Çok değerli bir vesileyle yine bir araya geldik. Bu masum yavrularımızın hatim törenleri bütün bir bahar boyunca Batı Trakya’yı şenlendiriyor. Sizlerle bir arada olmak bize onur veriyor, şeref veriyor. İnşallah bu topraklarda bu faaliyetler devam eder. Bunun olması sizlerin ve bizlerin elinde, gevşekliğe düşmezsek, rehavete kapılmazsak, çalışmaya gayret etmeye devam edersek, birlik beraberlik içinde kenetlenirsek bu böyle devam eder. Batı Trakya’nın her köşesi, her mahallesi, her köyü, her bir hanesi bizim için azizdir. Sizler bizim için değerlisiniz, hiç kimseyi ayırt etmiyoruz.”

VİDEO İZLE: http://www.dailymotion.com/video/x5l65we_gumulcine-baglar-mahallesi-hatim-toreni-2017_news 

  

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz