Ana Sayfa Batı Trakya Haberler BAŞKANLAR İSTANBUL’DA BİR ARAYA GELDİ

BAŞKANLAR İSTANBUL’DA BİR ARAYA GELDİ

19
0

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Genel Başkanı Av.Burhaneddin Hakgüder, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği 15 şube başkanını güncel gelişmeleri değerlendirmek üzere genel merkezde ağırladı. Toplantıya genel sekreter Av.Necmettin Hüseyin de katıldı.

Keşan Şube başkanının cenaze nedeniyle Batı Trakya’da olmasından dolayı mevcut 14 şube başkanının katılım sağladığı toplantıda güncel konular değerlendirildi. Genel başkanın genel konulardaki gelişmeleri paylaşması ile başlayan toplantıda, Başkanlar dernek şubelerinin yaz dönemine ilişkin faaliyetleri ve önümüzdeki dönemde yapılacak çalışmalar konusunda karşılıklı görüş alış verisinde bulundu.

Toplantıda kurumsal olarak bütünlük sergilenmesinin önemine vurgu yapılırken, kişi odaklı çalışmalar yerine kurumsal muhataplarla çalışmanın gereği üzerinde duruldu. Yunanistan’da yaşanan ekonomik gelişmeleri ve siyasal tablonun önümüzdeki dönemde toplum yaşamı üzerinde olası sonuçlarını değerlendirdi.  Toplantıların ikişer aylık period da tekrarlanmasını ancak güncel konulardaki hassasiyetlerin ve gelişmelerin oluşması durumunda belirlenen zaman aralığının beklenmeksizin toplanılması kararı alındı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz