Ana Sayfa Batı Trakya Haberler BAKAN YILDIZ YAKA IKE TESİSİNİ ZİYARET ETTİ

BAKAN YILDIZ YAKA IKE TESİSİNİ ZİYARET ETTİ

28
0

Bakan Ahmet Yıldız, Rodop ili Yaka bölgesinde bulunan ve işadamı Levent Sadık Ahmet’e ait YAKA IKE tesisini ziyaret etti.

T.C. Dışişleri Bakan Yardımcısı Büyükelçi Ahmet Yıldız özel bir ziyaret için geldiği Batı Trakya’da ziyaretlerine devam ediyor. Bakan Ahmet Yıldız, Rodop ili Yaka bölgesinde bulunan ve işadamı Levent Sadık Ahmet’e ait YAKA IKE tesisini ziyaret etti. Tadı ve kalitesiyle Avrupa ve diğer ülkelere ün salan yaka Kirazını yakından gördü.

Bakan Ahmet Yıldız’ı tesise gelişinde işadamı Levent Sadık Ahmet’in yanı sıra çalışanlar kapıda karşıladı. Bir süre girişte işçilerle sohbet eden Bakan Yıldız daha sonra tesisin sahibi Levent Sadık Ahmet tarafından tesisin çalışmaları hakkında geniş ve detaylı bir şekilde bilgilendirildi.

Tesisin toplantı salonuna geçen Bakan Yıldız burada özel bölmeden tesisin içinde çalışan işçileri ve üretimi izleme fırsatı buldu. İşadamı Levent Sadık Ahmet buarada Bakan Yıldız’a Almanya’ya ihraç edilen kirazlardan takdim etti.

Son olarak tesisin soğutma depolarına giden Bakan ve beraberindeki heyet, ihracat için hazırlanan ürünleri yakından görme fırsatı buldu. Bu ziyaretin ardından Bakan Yıldız ve beraberindeki heyet Başkonsolos Ali Rıza Akıncı’nın verdiği iftar yemeğine katılmak üzere tesisten ayrıldı. 

VİDEO İZLE: http://www.dailymotion.com/video/x5o72y0_bakan-ahmet-yilmaz-isadami-levent-sadik-ahmet-in-yaka-ike-sirketini-ziyaret-etti_news

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz