Ana Sayfa Batı Trakya Haberler BAŞKAN İSMET KADI, ZİYARETİNE GELEN BAKAN YARDIMCISI GİANNAKİDİS’E TALEPLERİNİ SUNDU

BAŞKAN İSMET KADI, ZİYARETİNE GELEN BAKAN YARDIMCISI GİANNAKİDİS’E TALEPLERİNİ SUNDU

23
0

Başkan İsmet Kadı, ziyaretine gelen Bakan Yardımcısı Giannakidis’e taleplerini sundu.

Ekonomi ve Kalkınma Bakan Yardımcısı Stathis Giannakidis Yassıköy (İasmos) Belediye Başkanı İsmet Kadı’yı ziyaret etti. Ziyarette SİRİZA Partisi Rodop Milletvekili Mustafa Mustafa, SİRİZA Rodop İl Örgütü Başkanı Stamatis Sakelion, Belediye Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyeleri hazır bulundu.

Başkan İsmet Kadı, hazırladığı projelerin dosyasını, Belediyenin kısa ve uzun vadeli ihtiyaçlarını Bakan Yardımcısı Giannakidis’e sundu. Başkan İsmet Kadı’nın Bakan Giannakidis’e sunduğu dosyada, Yassıköy Ortaokuluna kapalı spor salonu, yeni Belediye binasının yapımı, Belediye’nin sınırları içinde bulunan tarım arazilerine yönelik sulama şebekelerinin bölgelerin ihtiyaçlarına göre arttırılmasının yanı sıra kısa ve uzun vadeli projeler bulunuyor.

Bakan Giannakidis dosyayı Başkan Kadı’dan alır almaz açtı ve tek tek ihtiyaçları inceledi ve belgeler üzerine not düşmeyi de ihmal etmedi. Bakan Giannakidis, Yassıköy Belediyesi’nin küçük bir Belediye olmasına rağmen hazırladığı değişik projelerle, çeşitli programları takip ederek değerlendirmesinden dolayı Yunanistan çapında birçok Belediye’yi geride bıraktığını dile getirdi, Başkan İsmet Kadı ve ekibini tebrik etti.

Başkan İsmet Kadı konuk Bakan Giannakidis’e ziyaretin anısına bir plaket takdim etti ve bu ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendisine teşekkür etti.

VİDEO İZLE: https://www.dailymotion.com/video/x6zc31p

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz