Ana Sayfa Batı Trakya Haberler BAŞKAN DERDİMAN’DAN MESAJ

BAŞKAN DERDİMAN’DAN MESAJ

13
0

Rodop-Meriç (Evros) SÖPA mezunu öğretmenler Derneği Başkanı Mehmet Derdiman 2014-2015 eğitim – öğretim yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 

 

Rodop- Evros illeri SÖPA Mezunu Öğretmenler Derneği Başkanı Mehmet Derdiman’nın 2014-2015 eğitim – öğretim yılı mesajı

 

Sevgili öğrenciler,

2014-2015  eğitim-öğretim yılında da yeteneklerinize ve isteklerinize göre yeni, yeni başarılar tatmanızı arzularken; derslerinizde, sportif, sanatsal ve kültürel etkinliklerinizde sorumluluk sahibi olarak programlı ve  sistemli çalışmayı kendinize ilke edininiz. Öğretmenleriniz ve arkadaşlarınızla sevgi, saygı temeline dayalı, hedefini belirlemiş, gayretli öğrenciler olarak başarılı bir öğretim yılı geçireceğinize inanıyor ve kucak dolusu sevgilerimi sunarken;

size yeni eğitim-öğretim yılında başarılar diliyorum.

Değerli  meslektaşlarım,

Çocuklarımız ve yarınlarımız değerlidir;  onları eleştirel ve yaratıcı düşünen, iletişim becerileri gelişmiş, araştıran, sorgulayan, problem çözebilen, bilgi teknolojilerini kullanabilen, girişimci,  bütün bu becerileri etkili ve güzel kullanabilen bireyler olarak yetiştirmek bizim asli görevimizdir. 2014-2015 eğitim-öğretim yılının hep birlikte yeni mutluluk ve başarılara tanıklık edecek güzel bir yıl olmasını diliyorum.

Değerli veliler,

Çocuklarımızın yetişmesinde sizlerin katkısı çok büyüktür. Olumlu ve yönlendirici desteğinizle, ayni zamanda  çocuklarınıza yapacağınız rehberlikle  özgüvenlerini kazanmalarına katkı sağlayacaksınız. Bunları yaparken okul-aile işbirliği esasına dayalı olarak öğretmen ve okul yönetimi ile sürekli iletişim içerisinde olacağınıza  inanıyorum.

Yeni eğitim-öğretim yılınız hayırlı olsun.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz