Ana Sayfa Batı Trakya Haberler BAKAN BOZKIR MÜFTÜ İBRAHİM ŞERİF’İ ZİYARET ETTİ

BAKAN BOZKIR MÜFTÜ İBRAHİM ŞERİF’İ ZİYARET ETTİ

13
0

Türkiye Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif’i makamında ziyaret etti. 

Volkan Bozkır, 25 Temmuz Cumartesi günü Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif’i makamında ziyaret ederek Müftülük bünyesinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bakan Volkan Bozkır’ı, Müftülüğe gelişte başta Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif olmak üzere, din görevlileri kapıda karşıladı. Bozkır burada yaptığı konuşmasında,sizler bu toplumun önderlerisiniz. Batı Trakya’da gittiğimiz yerlerde çok hüsnü kabul gördük. Missafirperverliğiniz için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Müftü İbrahim Şerif de bu ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Müftü Şerif, “Azınlık olmak çok zordur. Mücadele etmek ve bunun yanında çok zor uzun soluklu devamlılık isteyen bir durumdur. Çünkü insanlara yön vermek çok zor bir olay” dedi. Ziyaretin sonunda karşılıklı olarak hediye takdimi yapıldı. 

VİDEO İZLE: http://www.dailymotion.com/video/x2z92ht_volkan-bozkir-gumulcine-secilmis-muftusu-ibrahim-serif-ziyareti_news

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz