Ana Sayfa Batı Trakya Haberler BAŞKA BÖLGEYE TAYİN EDİLSİN DİYE SENARYO YAZDI VE UYGULADI ANCAK

BAŞKA BÖLGEYE TAYİN EDİLSİN DİYE SENARYO YAZDI VE UYGULADI ANCAK

26
0

Yunan ordusunda askerlik görevini yapan bir asker başka bölgeye tayin edilsin diye senaryo yazdı ve uyguladı ancak senaryo tutmadı.

Yunan ordusunda askerlik görevini yapan bir asker başka bölgeye tayin edilsin diye senaryo yazdı ve uyguladı ancak senaryo tutmadı ve askerin yaptığı “düzenbazlık” ortaya çıktı.

Samos adasının Karlovasi bölgesinde askerliğini yapan bir genç başka bir bölgeye tayin edilmesi için uygulamaya kalktığı senaryo elinde patladı ve birlik komutanı tarafından sorguya çekilince de kurguladığı senaryoda açıklar verdi ve yakayı ele verdi.

Askerin uyguladığı senaryoya gelince olay şu şekilde yaşandı. Karlovasi polis merkezine giderek şikayetçi olan asker olayı şöyle anlattığı belirtiliyor. Asker genç nöbeti bittikten sonra kışladan dışarıya çıktığını bir anda yanına yüzleri maskeli 5 kişinin yanına yaklaşarak bıçak zoruyla kendisini soyduklarını ve üzerindeki paralarını ve kimliğini aldıklarını söyledi. Maskeli şahısların kendisine, “biz anarşistiz, senin Altın Şafak üyesi olduğunu biliyoruz” dediklerini aktaran askerin söylediklerinden şüphelenen polis yetkilisi derhal askerin komutanını çağırdı. Soruşturmayı bizzat askerin polis merkezine gelen komutanı yaptı ve askerin verdiği çelişkili ifadeler sonucunda komutan askerin bir senaryo uyguladığını anladıktan sonra askerin gerçek olayı itiraf etmesi halinde kendisine yardımcı olacağını söyleyince de gerçek olayın ortaya çıktığı anlaşıldı.

Senaryonun ortaya çıkmasından sonra askerin Samos adasından başka bir bölgeye tayin edilmesi için böyle bir senaryo uyguladığını itiraf ettiği belirtiliyor. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz