Ana Sayfa Batı Trakya Haberler BAŞARILI ÇALIŞMALARI ÖMÜR HASAN’I MÜDÜRLÜĞE YÜKSELTTİ

BAŞARILI ÇALIŞMALARI ÖMÜR HASAN’I MÜDÜRLÜĞE YÜKSELTTİ

21
0

Başarılı çalışmaları Ömür Hasan’ı Müdürlüğe yükseltti.

Başarılı çalışmaları neticesinde Batı Trakyalı Ömür Hasan “Engelli Çocuklar İçin Yaşam, Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi”nin müdürü oldu.

2007 yılından bu yana “Engelli Çocuklar İçin Yaşam, Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi”nde çalışan Ömür Hasan, Batı Trakya bölgesinde sadece Rodop ilinde bulunan ve kuzey Yunanistan’ın değişik şehirlerinden zihinsel ve bedensel engelli değişik yaşlardaki hastaları barındıran bu güzide kurumun müdürü oldu.

“Engelli Çocuklar İçin Yaşam, Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi”nde 46 çocuk ve yetişkinin tedavi görüyor, 35 personel hizmet veriyor. 

ÖMÜR HASAN KİMDİR?

Ömür Hasan başarıya yürüyen bu yolda kendisiyle ilgili bilgileri BİRLİK Gazetesi’nde paylaştı.

İlköğretim: İdadiye Türk Azınlık İlkokulu’ndan mezun.

Lise: Çok Bölümlü Devlet Lisesi mezunu.

Üniversite Eğitimi: ODTÜ Sosyoloji Mezunu.

“Mezun olduktan sonra “ΔΙΚΑΣΤΆ” sınavlarını başarıyla tamamladım. 2002 yılında Rodop Vilayeti Vatandaşa Hizmet Merkezinde sözleşmeli olarak çalışmaya başladım. 2003 yılında ΑΣΕΠ (ΚPSS) sınavına katılarak kamuda kadroya alındım. 2007 yılında memuriyetim şu an çalışmakta bulunduğum kuruma (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΊΑ ΚΟΜΟΤΗΝΉΣ) nakledildi. Mayıs 2017 tarihi itibariyle kurumun Müdüriyetine getirildim. Kurumumuz Çalışma, Sosyal Güvenlik ve Sosyal Dayanışma Bakanlığına bağlı, Doğu Makedonya ve Trakya Bölgesi Sosyal Hizmetler Merkezi bünyesinde faaliyet gösteren, Engelli çocukların tedavilerine, yaşam ve rehabilitasyonlarına yönelik bir sağlık birimidir.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz