Ana Sayfa Batı Trakya Haberler AZINLIKÇA AİLESİ BAYRAM DEDESİNİ KAYBETTİ

AZINLIKÇA AİLESİ BAYRAM DEDESİNİ KAYBETTİ

18
0

Azınlıkça’nın sahibi ve sorumlusu Evren Dede ve kıymetli eşi Ümmü Aymaz hanımın muhterem dedesi Bayram Aymaz vefat etti.

Azınlıkça’nın sahibi ve sorumlusu Evren Dede ve kıymetli eşi Ümmü Aymaz hanımın dedesi ve Zaman gazetesi yazarı Abdullah Aymaz’ın da babası olan muhterem Bayram Aymaz, yaklaşık üç aydır böbrek yetmezliği nedeniyle yoğun bakımda bulunduğu Kütahya Evliya Çelebi Devlet Hastanesi’nde hacıların Arafat’a çıktığı sıralarda ruhunu teslim etti.

87 yaşındaki Bayram dedenin cenazesi Kütahya’nın Çavdarhisar ilçesine bağlı Hacımahmut Köyü’nde Pazar günü ikindi namazını müteakip kılınan namazdan sonra köy mezarlığında toprağa verildi. Cenazede Aymaz ailesini sevenleri yalnız bırakmadılar.

 

Birlik Gazetesi ailesi olarak bu acılı gününde yakın aile dostumuz, kardeşim Evren Dede ve değerli kıymetli eşi Ümmü Aymaz hanımefendi, Zaman gazetesi yazarı Abdullah Aymaz ağabeyimizin ailesinin acısını paylaştığımızı belirtir, merhuma Cenab-ı Erhamü’r-rahiminden rahmet ve mağfiret diler, sevenlerine ve akrabalarına sabr-ı cemil niyaz ederiz. Bayram Dedemizin mekanı Cennet olsun.

İlhan Tahsin Ahmet

Birlik Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz