Ana Sayfa Batı Trakya Haberler AVUKAT İHSAN AHMET KAHYA: “SİZİN DEĞERLİ OYLARINIZA TALİBİM”

AVUKAT İHSAN AHMET KAHYA: “SİZİN DEĞERLİ OYLARINIZA TALİBİM”

50
0

İskeçe Azınlık Ortaokulu ve Lisesi Encümen Seçimleri ile ilgili bir duyuru yayınlayan İskeçeli Avukat İhsan Ahmet Kahya bölgedeki soydaşlarının oylarına talip olduğunu açıkladı.

İskeçeli Avukat İhsan Ahmet Kahya, şahsına ait sosyal paylaşım sitesinden İskeçe bölgesindeki soydaşlarına seslenerek “okulun yeniden yapılandırılması için hizmetlerimi sunmak istediğimden sizin değerli OYLARINIZA talibim” açıklamasında bulundu.

İhsan Ahmet Kahya, yayınladığı duyuruda şu ifadelere yer veriyor.

DUYURU

İskeçe Azınlık Ortaokulu ve Lisesi Encümen Seçimleri ile ilgili

“Değerli veliler,

Yıllardır süre gelen yanlış bir uygulama gereği okulumuz, sanki şahsın okuluymuş gibi idare ediliyordu, oysa ki azınlık hukuku gereği azınlık okulu açmak kişisel münferit hak değil topluma ait bir haktır.

Bu düşüncelerde olan biri olarak değerli öğretmenlerin ve sizlerin desteği ile, uzun mücadele sonucu okul aile birliğini kurdum. Mücadeleye devam ettik. Bir çok sıkıntılar yaşadık, fakat başardık.

Netice olarak bu yanlış uygulamaya son verilmiş ve okulun azınlık toplumuna ait olduğu kabullenmiş ve buna göre okulumuz, bundan mada, Gümülcine’ deki azınlık ortaokulu ve lisesinden farksız bir şekilde idare edilmeye devam edecektir.

Bugüne kadarki uygulamalar okulun önünü tıkamaktaydı.

Yeni uygulama ile bizim okulumuzda da, öğrenci velilerinin seçeceği encümen heyeti tarafından idare edilecektir.

Öteden beri, bu okulumuzun bizim toplumun okulu olduğunu savunan biri olarak, başta okul binası v.b işler olmak üzere, okulun yeniden yapılandırılması için hizmetlerimi sunmak istediğimden sizin değerli OYLARINIZA talibim.”

Not:

Seçim 28- Ocak-2019, Pazartesi günü, sabah saat 08’ den, öğleden sonra saat 17’ e kadar sürecektir.

Seçimler, İskeçe Azınlık Ortaokulu ve Lisesi binasında yapılacaktır.

Saygılarımla,

Av. İHSAN AHMET KAHYA

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz