Ana Sayfa Batı Trakya Haberler B.Trakya Video Haber Avukat Caner İmam’dan Çok Önemli Açıklamalar (Video)

Avukat Caner İmam’dan Çok Önemli Açıklamalar (Video)

0
1

Yassıköy Belediyesi’nde “Demokratik İşbirliği” listesi Meclis Üyesi Avukat Caner İmam, BİRLİK Gazetesine önemli açıklamalarda bulundu.

Yassıköy (İasmos) Belediyesi’nde “Demokratik İşbirliği” listesi Meclis Üyesi Avukat Caner İmam, DEB Partisi’nin 30. Kuruluş yıldönümünü kutlaması öncesinde, Edip Akbayram konserinin Yassıköy futbol sahasında yapılması için Belediyeye yapılan dilekçe başvusunun görüşülmek üzere, Belediye Başkanı Önder Mümin tarafından Belediye meclisine getirilmemesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Av. Caner İmam, DEB Partisi’nin bu önemli talebinin Belediye Meclisine getirilmesi gerektiğini, eğer getirilmiş olsaydı “Demokratik İşbirliği” listesi olarak da kendilerinin Belediye Başkanı Önder Mümin’e bu konuda yapıcı olarak tartışmasız yardımcı olacaklarını, hatta bu taleple ilgili bazı çevreler ve değişik mekanizmalar, hatta hukuki prosedür ile ilgili kendisi üzerinde oluşan bir baskı varsa eğer kendisine bu konuda yardımcı olacaklarını dile getirdi.

Meclis Üyesi Av. Caner İmam’ın BİRLİK Gazetesine yaptığı açıklamaların tamamını yapılan söyleşideki videodan izleyebilirsiniz.

1 Yorum

  1. Kargay’la Karincanin hikayesini okumanizi tavsiye ederim. Ne kadar reklam yaparsaniz yapin istediginiz seyler hic bir zaman gerceklesmeyecek.Sayin ONDER MUMIN gucunu milleten alir, oo gucu’de zamani gelince sadece ve sadece millet geri alir!sizin yazdiklariniz ve reklam yaptiklariniz degil..SAYGILAR.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz