Ana Sayfa Batı Trakya Haberler AVUKAT ADNAN PEÇENEK: “ÖYLE BİR KAZANACAĞIZ Kİ, KAYBEDEN OLMAYACAK”

AVUKAT ADNAN PEÇENEK: “ÖYLE BİR KAZANACAĞIZ Kİ, KAYBEDEN OLMAYACAK”

41
0

Avukat Adnan Peçenek, “Öyle bir kazanacağız ki, kaybeden olmayacak” diyerek Mustafçova (Miki) Belediye başkanlığına adaylığını açıkladı.

İskeçe’nin dağlık bölgesi Ketenlik köyünden olan avukat Adnan Peçenek, 4 Ocak Cuma akşamı İskeçe’de bir otelde gerçekleştirdiği tanıtım toplantısında gelecek seçimlerde “Adalet Hareketi” isimli liste ile Mustafçova Belediyesi’ne Başkan Adayı olduğunu açıkladı. Tanıtım toplantısına ilginin yoğun olduğu görüldü.

Aralarında işadamları, siyasiler ve bölge insanının desteği gözlerden kaçmadı. İskeçe bölgesinde siyasetin tanınmış ağır topları Şaban Bandak, Hüseyin Mehmet Usta ve Hasan Nazır da katılarak tebrik ve destek dileklerini aktardılar.

“Öyle bir kazanacağız ki, kaybeden olmayacak”

Başkan adayı Adnan Peçenek katılımcılara hitaben yaptığı konuşmada, “Adaletin olmadığı yerde ahlak da yoktur. Adaletin kuvvetli kuvvetlinin de adaletli olması gerekmektedir, iyi olmak kolaydır zor olan adil olmaktır, adalet olmadan düzen olmaz. Adaletin olmadığı yerde huzur olmaz. Adaletin olmadığı yerde sevgi olmaz. Adaletin olmadığı yerde kalkınma olmaz. İşte bu yüzden “Adalet Hareketi” dedik ve tüm herkesin desteğini bekliyorum. Bugün burada hem muhalefet hem iktidar tecrübesine sahip biri olarak yapılması gereken adil hizmetleri sunmak üzere, Adalet Hareketi Başkanı sıfatıyla Mustafçova Belediye Başkan Adayı olduğumu bildiriyorum ve bu yolda hepinizin desteğini talep ediyorum. Biz öyle bir kazanacağız ki, kaybeden olmayacak” dedi.

PROJELERDEN BAZILARI

Adnan Peçenek Mustafçova Belediyesi’nin yönetimini almaları durumunda hayata geçireceklerden bazı projeleri şöyle sıraladı.

      Mustafçova Belediyesi’nin bir çok köyünde var olan içme suyu sıkıntısının kalıcı olarak çözüme kavuşturulması.

      Kış aylarında hava şartları sebebiyle yaşanan sorunları çözmek için her yıl kar küreme ve yol tuzlama araçları kiralamak yerine belediyeye ait kendi araçlarının temin edilmesi.

      Köy, yol ve sokak ayırımı yapmaksızın belediye sınırları içindeki tüm yolların halkın ihtiyaçlarını karşılayacak hale getirilmesi.

      Bölgenin en büyük sorunlarından biri olan çöp sorunu için kalıcı çözümler bulmak, köy girişlerindeki çöp bidonlarının kaldırılarak daha uygun bölgelere alınması ve köylerdeki görüntü kirliliğinin sona erdirilmesi.

      Bölgede sokak hayvanları sebebiyle yaşanan sorunun çözümü için gerekli olan hayvan barınağının faaliyete geçirilmesi.

      Belediye sınırları içindeki en büyük köy olan Ketenlik köyünde bir türlü faaliyete geçirilemeyen biyolojik arıtma tesisinin faaliyete geçirilmesi. Diğer köylere de aynı hizmetin sağlanması.

      Herkesin söz verdiği ama kimsenin uygulayamadığı yeni belediye binasının yapılması. Yeni belediye binası yapılana kadar var olan binanın bölge insanına yakışacak şekilde düzenlenmesi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz