Ana Sayfa Türkiye | Dünya Avrupa Gazeteciler Derneği Olarak “Makelio” Gazetesini Şiddetle Kınıyoruz!

Avrupa Gazeteciler Derneği Olarak “Makelio” Gazetesini Şiddetle Kınıyoruz!

8
0

Avrupa Gazeteciler Derneği Genel Başkanı Adnan Fişenk yaptığı açıklamada Yunan “Makelio” gazetesini sert bir dille eleştirdi.

Avrupa Gazeteciler Derneği Genel Başkanı Adnan Fişenk yaptığı açıklama aynen şöyle:

“Gazetecilik adı altında halkını kin ve nefret söylemlerine boğan, elinde bulundurduğu medyayı terörist düşünce ve amaçları uğrunda kullanan bu yayın organını, bu teröristlere çanak tutan sahiplerini, haberi yapan terör maşalarını, buna göz yuman Yunan Hükümeti ve ilgili birimlerini Avrupa Gazeteciler Derneği (AVGADER) olarak şiddetle kınıyoruz.

Türkiye Cumhuriyeti Başkanına yapılan bu hakaret Tüm Türkiye ve Dünya Türklerine yapılmış adi bir saldırıdır.

En şiddetli şekilde bu şereften yoksun zavallılara hak ettikleri cezaları verilmelidir.”

Yunan Gazetesinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Hakaret

“Makelio” gazetesi, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ağır hakaret ve saygısızlık içeren bir haber fotoğraf yayınladı.

Yunanistan’da hem baskı ortamında hem de internet üzerinden yayın yapan ve okuyucuları oldukça yoğun olan “Makelio” gazetesi, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ağır hakaret ve saygısızlık içeren bir haber fotoğraf yayınladı.

Yunan gazetesi “Makelio.gr” haber gazetesinden Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili tüyler ürpertici fotoğraflı başlık.

Makelio gazetesi, “Gelecekten bir fotoğraf. Yunan Ordusu, Hristiyanlık’ın Aziz Kurucuları ve Amerikan Petagonu’ndan “Kartallar”, Onu köşede bekliyorlar. CIA’dan Ölüm Senaryoları” başlığıyla Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ağır ve asılsız hakaretlerle bir yazıyı okuyucularına duyurdu.

Baş sayfanın tamamını bu Cumhurbaşkanı Erdoğan’a karşı ahlaksız ve basın ilkeleriyle bağdaşmayan bir saldırı yöntemine ayıran gazetenin haberinde dikkat çeken bir diğer başlık ise, “Aya Sofya’nın çan kulesinde Yahuda’nın sonu” yazısı her şeyi açıkça ortaya koymaya yetiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz