Ana Sayfa Batı Trakya Haberler ATİNA’DA YAŞAYAN PKK’LILAR POLİSE SALDIRDI!

ATİNA’DA YAŞAYAN PKK’LILAR POLİSE SALDIRDI!

19
0

Atina’da yaşayan PKK’lı terör yandaşları Yunan polisiyle çatıştı.

Yunanistan’ın başı PKK’lı teröristler ve yandaşlarla belada. Teröristbaşı Öcalan için gösteri düzenleyen terör yandaşları, Yunan polisine tekme tokat saldırdı.

PKK’ya kucak açan Yunanistan’da teröristler Yunan polisine saldırdı. Yunan polisi PKK’lıların saldırısına hazırlıksız yakalandı. Terör örgütü PKK’nın İmralı’da tutuklu elebaşı Abdullah Öcalan için Yunanistan’da gösteri düzenlendi.

Kanlı terör örgütünü temsilen paçavraları sallayan terör yandaşları, Yunan polisiyle karşı karşıya kaldı. PKK yanlılarının izin almadan gerçekleştirdiği gösteride polisler önce dağılın uyarısında bulundu. Uyarıyı dinlemeyen PKK’lılar dağılmayı reddetti, arkasından da taşkınlık çıkarttı. Bunun üzerine Yunan polisleri grubun üzerine yürüyerek kalabalığı dağıtmaya çalıştı.

Polis müdahalesine teröristlerin de cevabı gecikmedi, tekme tokat polislere karşılık veren eylemciler Atina sokaklarını savaş alanına çevirdi. Emniyet güçleri yanlarındaki jop ve biber gazlarını kullanarak PKK’lılara karşı kullandı. Sert müdahalede çok sayıda PKK’lı gözaltına alındı.

“YUNAN-PKK KAVGASI”

Yunan polisi müdahalede yetersiz kalınca PKK sempatizanları polis ekiplerine saldırmaktan geri durmadı. Polislere tekme tokat saldıran PKK’lılar olayların ardından sokak aralarına kaçtı.

“PKK’NIN ÜSLERİNDEN YUNANİSTAN”

Yunanistan ile Türkiye arasındaki kriz sınır ve Kıbrıs meseleleri gibi Yunanistan’ın teröristlere kucak açmasına da dayanıyor. DHKP-C, PKK ve buna benzer bir çok illegal yapının mensuplarını barındıran ülke, Türkiye’ye de iadeyi reddediyordu. En son Özdemir Sabancı suikastinin DHKP-C’li faili yakalanmış uzun yıllardır Yunanistan’da yaşadığı ortaya çıkmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz