Ana Sayfa Batı Trakya Atina’dan Gittiler, İstanbul’u Gezdiler

Atina’dan Gittiler, İstanbul’u Gezdiler

1
0

Atina’da öğrenim gören Batı Trakyalı Üniversite öğrencileri, GAT’ın Atina Şubesi tarafından düzenlenen kültür gezisiyle İstanbul’un tarihi eserlerini ve güzelliklerini gezdiler.

Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği çatısı altında faliyetlerine devam eden Genç Akademisyenler Topluluğu’nun Atina Şubesi tarafından yapılan yazılı açıklamada geziye yönelik bilgi veriliyor.

“İstanbul’un Camilerini, Müzelerini, Boğazını ve müthiş manzaralı yerlerini gezdik”

Genç Akademisyenler Topluluğu Atina Şubesi olarak, Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği’nin çok değerli katkılarıyla İstanbul’a 21-25 Nisan tarihinde  bir genel kültür gezisi gerçekleştirdik.

Tarihimizi yeniden öğrenmek, yaşatmak, kültürümüzü genişletmek ve ona olan bağlılığımızı arttırmak için çok iyi bir fırsat oldu. Türkiye’de tarihin göbeği olan İstanbul şehrinde 4 gün kaldık ve inanılmaz tarihi olan İstanbul şehrinin Camilerini, müzelerini, boğazını ve müthiş manzaralı yerlerini gezdik.

Bizi İstanbul’da iyi bir misafirperverlikle karşılayan ve rehberlikte yardımcı olan, Uluslararası Balkanlar Derneği başkanı sayın Salih DEMİR’e  şükranlarımızı sunarız. Anavatana ziyaret her zamanki  gibi güzeldi. Daha nice geziler düzenlemek en büyük temennimiz.”

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz