Ana Sayfa Yunanistan Haber Atina Semalarında 25 Mart Sürprizi Yapabilir

Atina Semalarında 25 Mart Sürprizi Yapabilir

0
0

Bağımsızlığının 200’üncü yılını 25 Mart 2021 tarihinde kutlayacak olan Yunanistan, Atina’da yapılacak olan askeri geçit töreninde son hazırlıklar tamamlandı.

Bağımsızlığının 200’üncü yılını 25 Mart 2021 tarihinde kutlayacak olan Yunanistan, oldukça yoğun ve görkemli bir askeri törene hazırlandı. Bu kutlamalarda sadece askeri törenler yapılacak ve Yunanistan Parlamentosu önündeN Yunanistan silahlı Kuvvetlerine ve yabancı ülkelere ait savaş uçaklarının da törenlerde yer alması bekleniyor.

Ancak en büyük sürprizi ABD yapmaya hazırlanıyor. Son gelen duyumlara göre, ABD Silahlı Kuvvetlerine ait, B-52 tipi stratejik bombardıman uçağının da Atina semalarında olacağı iddia edildi. Bununla da kalmayan duyumlara göre, B-52 tipi stratejik bombardıman uçağı veya bazı uçakların yakın gelecekte Yunanistan’ın Agrinio bölgesindeki askeri üsse konuşlanmasının da gündemde olduğu ileri sürülüyor.

Şimdi tüm gözler haftalarca hazırlanan ve görkemli bir şekilde 25 Mart 2021 Perşembe günü yapılacak olan 200’üncü yıl kutlama törenlerine çevrilmiş durumda.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz