Ana Sayfa Batı Trakya Haberler ARDA NEHRİNDE FESTİVAL COŞKUSU

ARDA NEHRİNDE FESTİVAL COŞKUSU

20
0

Evros ilini Kastania (Kastanies) köyünde düzenlenen Arda festivaline coşku ve renk vardı. Arda 2013 festivalinin açılışında Türk, Yunan ve Bulgar güreşçilerin müsabakarı, bölgedeki dostluk rüzgarlarını daha da arttırmasına vesile oldu.

Dün başlayan ve 28 Temmuz tarihine kadar sürecek olan festivalde Yağlı güreş, halk oyunları gösterileri, Off-Road, ünlü sanatçılarının konserleri, Arda nehri kenarındaki plajda sabaha kadar dans ve müzik gösterileri, plaj voleybolu ile birlikte çok sayıda sportif etkinlik yapılacak.

FESTİVALE EDİRNE BELEDİYESİ DE KATILDI

Arda 2013 festivalinin açılışında Yunan, Bulgar ve Türk güreşçilerinin yağlı güreş müsabakaları, kıran kırana geçerken Türk güreşçiler rakiplerine üstünlük sağladı. Türkiye’den Edirne Belediyesinin yağlı güreşçiler, halk oyunları grupları ile katıldığı festivalde bu gün de Edirne Belediyesinin tanıtım standı açılacak.

29 Temmuz Pazartesi günü sabaha karşı bitecek olan Arda festivalinde, Arda nehri kenarındaki plaja da ilgi büyüktü. Bir çok bölge halkı deniz kenarını aratmayacak sahilde güneşlenirken, nehir kenarındaki festival alanında müzik coşkusunu da yaşadılar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz