Ana Sayfa Batı Trakya Haberler ŞAİR DR. HASAN AHMET’İN ŞİİRLERİ DİMOKRİTOS ÜNİVERSİTESİ’NDE ANLATILDI, SESLENDİRİLDİ

ŞAİR DR. HASAN AHMET’İN ŞİİRLERİ DİMOKRİTOS ÜNİVERSİTESİ’NDE ANLATILDI, SESLENDİRİLDİ

21
0

Batı Trakya Türk Azınlığı’nın edebiyatına değişik üslubuyla kaleme aldığı ve seslendirdiği şiirleriyle renk ve zenginlik katan, adeta öncülük yapan Uluslararası ödül sahibi olan Batı Trakya’lı Şair Dr. Hasan Ahmet’in Şiirleri Trakya Dimokritos Üniversitesi’nde gerçekleştirilen bir etkinlikte anlatıldı, Çok Kültürlü Batı Trakya için örnek gösterildi ve seslendirildi.

Öğrenci Derneği’nin “Trakya 20. Yüzyıl-21. Yüzyılın Başlarında Alan, Toplum, Ekonomi, Tarih ve Kültür” konulu etkinlik iki gün sürdü.

Son günün son oturumunda öğretim görevlisi Salakidis Georgios “Türk Edebiyatı ve Batı Trakya” konulu bir sunum gerçekleştirdi. Salakidis, Şair Dr. Hasan Ahmet’in Şiirlerini ve Batı Trakya Türk Edebiyatına kazandırdığı eserlerinden bahsetti ve şiirlerini okudu. Bu oturuma Sabık Milletvekili Mustafa Mustafa, Şair Dr. Hasan Ahmet, eşi ve kızı da katıldı.

Oturum sonrası öğrenciler ve oturumu izleyen öğretim görevlileri, konuşmacı panelistler Şair Dr. Hasan Ahmet’i yaptığı bu güzel çalışmalarından dolayı tebrik ettiler.

Video İzle: http://www.dailymotion.com/video/x19wohj_sair-dr-hasan-ahmet-in-siirleri-dimokritos-universitesi-nde-tanitildi_news

 

 

    

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz