Ana Sayfa Batı Trakya Haberler ŞAPÇI HALKI BAŞKONSOLOS MUSTAFA SARNIÇ’I AĞIRLADI

ŞAPÇI HALKI BAŞKONSOLOS MUSTAFA SARNIÇ’I AĞIRLADI

11
0

Şapçı halkı 7 Nisan Cumartesi günü, başta Türkiye Cumhuriyeti Gümülcine Başkonsolosu sayın Mustafa Sarnıç olmak üzere Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif’i ağırladılar. İlk olarak bölge halkı ile birlikte Sabah Namazı’nı Şapçı Hamidiye Cammi’nde eda eden misafirler, daha sonra sabah kahvaltısı etmek üzere Şapçı Mütevelli Heyeti Başkanı İdris Ahmet’in evine geçildi. Sabah namazından sonra namaza katılan soydaşlar ile gelen misafirler bir süre sohbet ettiler.

Gümülcine Başkonsolosu Mustafa Sarnıç ve Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif yaptıkları kısa konuşmada bölge halkının kendilerini davet etmiş olmalarından dolayı duydukları menuniyeti dile getirdiler ve kendilerine teşekkür ettiler. Daha sonra Şapçı Mütevelli Heyeti Başkanı İdris Ahmet’in evinde başta T.C. Gümülcine Başkonsolosu Mustafa Sarnıç olmak üzere gelen misafirlere sabah kahvaltısı verildi. Kahvaltı sonrasında İdris Ahmet; Gümülcine Başkonsolosu Mustafa Sarnıç ve Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif’e birer plaket takdim etti.

Sabah kahvaltısına Maronya-Şapçı belediye Başkan Yardımcısı Ali Topal Mehmet, Şapçı Mütevelli Heyeti Başkanı İdris Ahmet, Aşağıköylü BAKEŞ Asbaşkanı Cafer Hafız Mehmet ve bölge halkından diğer kişiler katıldılar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz