Ana Sayfa Batı Trakya Haberler AP Milletvekili Adayları Dikiş-Nakış Kursu Sergisinin Açılışına Katıldı

AP Milletvekili Adayları Dikiş-Nakış Kursu Sergisinin Açılışına Katıldı

25
0

DEB Partisi yöneticileri ve AP Milletvekili adayları Dinkler köyünde düzenlenen hatim törenine ve İskeçe Türk Birliği Dinkler Dikiş-Nakış kursu sergisine katıldı.
Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi ekibi İskeçe İl Teşkilatı Seçim Komisyonu Başkanı ve AP Milletvekili adayı Ozan Ahmetoğlu Başkanlığında Dinkler köyünde düzenlenen hatim törenine ve İskeçe Türk Birliği Dinkler Dikiş-Nakış kursu sergisine katıldı.
Gerçekleşen hatim törenlerine, İskeçe Seçilmiş Müftüsü Ahmet Mete’nin yanı sıra, Milletvekili Hüseyin Zeybek, DEB Partisi İskeçe İl Teşkilatı Seçim Komisyonu Başkanı ve AP Milletvekili adayı Ozan Ahmetoğlu’nun, Genel Başkan Yardımcıları Ramadan Duban ile Mustafa Şargo, Genel Başkan Yardımcısı ve AP Milletvekili adayı Bahri Belço, AP Milletvekili adaylarımızdan Hüseyin Bandak, Hüseyin Baltacı, Muhammed Kabza, Pelin Koca Mollağolu, Reyhan Osman, Yusuf El Şafey, Meltem Giritli, Mehmet Macar, Cemali Tahir, Erkan Demiroğulları ve Aysun Kara ile DEB Partisi MYK Üyeleri, İsmet Tüccar, Hüsniye Arabacıoğlu ve Mukaddes Sadık katıldılar.
Hatim törenlerindeki selamlama konuşmaları esnasında söz alan DEB Partisi İskeçe İl Teşkilatı Seçim Komisyonu Başkanı ve AP Milletvekili adayı Ozan Ahmetoğlu Batı Trakya Müslüman Türk Azınlığı’nın sorunlarını daha yüksek sesle Atina ve Avrupa’ya duyurmak adına 26 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Avrupa Parlamentosu (AP) seçimleri için destek istedi.
Hatim töreni sonrası İTB Dinkler Dikiş-Nakış kursunun sergi açılışı gerçekleştirildi ve el emeği göz nuru ürünler misafirlerin beğenisine sunuldu.
DEB Partisi olarak hatim töreninin düzenlenmesinde emeği geçen herkesi tebrik eder, nazik davetleri için teşekkür ederiz. Ayrıca İskeçe Türk Birliği Yönetimi ile onun çatısı altında faaliyet gösteren Dinkler Dikiş-Nakış kursunu da çalışmalarından dolayı tebrik ederiz.
DEB Partisi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz