Ana Sayfa Batı Trakya Haberler ANTİFONİTİS VE TOURKİKA NEA BAYRAM YAPIYOR: “SELANİK’TE KÜÇÜK BİR ZAFER”

ANTİFONİTİS VE TOURKİKA NEA BAYRAM YAPIYOR: “SELANİK’TE KÜÇÜK BİR ZAFER”

20
0

“Selanik’te küçük bir zafer, İmathia, Didimotiho (Dimetoka) ve Thessaloniki (Selanik), artık skorda 3’te 3’üz” diyen “Antifonitis” gazetesi ve “Tourkika Nea” haber portalı, Selanik’te dernek çatısı altında bulunan namazgahın Yunan devleti tarafından kapatılmasını bu sözlerle okuyucusuna duyurdu. Kapatılan namazgahları zafer olarak yorumluyor.

“Selanik’te küçük bir zafer, İmathia, Didimotiho ve Thessaloniki, artık skorda 3’te 3’üz” diyen “Antifonitis” gazetesi ve “Tourkika Nea” haber portalı Selanik’te dernek çatısı altında bulunan namazgahın Yunan devleti tarafından kapatılmasını bu sözlerle okuyucusuna duyurdu. Sadece Selanik’te değil, Aleksandria ve Dimetoka’da defalarca “hedef” gösterdiği derneklerin içinde bulunan ibadet edilen namazgahlar şimdi hepsi birer birer kapatıldı, Batı Trakya Türk Azınlığına ve Türkiye’ye karşıtlığıyla bilinen “Antifonitis” ve “Tourkika Nea” haber portal şimdilerde adeta bayram yapıyor. Kapatılan namazgahları zafer olarak yorumluyor.

Bu efendiler bir şeyi düşünemiyorlar; gazetelerinde ve haber portallarında her defasında “Batı Trakya’da Hristiyanlarla Müslümanlar arasında huzurlu ve ayrım gözetilmeyen bir yaşam modeli var” diye yazıyorlar.

Kendilerine şunu soruyoruz; ülkemiz Yunanistan’da yaşayan değişik azınlıklara karşı son döneme başlatılan ve kendilerinin de yardımıyla harfiyen adım adım uygulanan baskıcı, antidemokratik ve inanç özgürlüğüne vurulan darbelerin  Yunanistan’da insan ve azınlık haklarının ayaklar altına alındığını görmüyorlar mı?

Her fırsatta Türkiye’yi aşağılayan ve PKK, DHKP C ve buna benzer terör örgütlerinin tellallığını yaparak ne kazanıyorlar? Türkiye’yi yok etmeyi başaracaklarını mı zannediyorlar?

Bazı çevreler araçlarımızı ateşe vererek, yakacaklarını daha önce açıkça “BOL BENZİNİMİZ VAR” diye yazarak, bu faşist ve aşırı sağ milliyetçilik duygularıyla Batı Trakya’daki Türkleri korkutacaklarını, asimile edeceklerini, bizleri ait olduğumuz ve bize ait olan bu topraklarımızdan koparacaklarını, kovacaklarını zannediyorlarsa yanılıyorlar.

Bizim vatanımız, topraklarımız yüzyıllardan beri bu diyarlar, bizler sizin gibi 14 Mayıs’ta buraya gelmedik. Buradaydık, buradayız! siz kendinize yer arayın!!!!

 

Μία μικρή νίκη στή Θεσσαλονίκη

Posted on Ιουλίου 8th, 2017

Μία μικρή νίκη  στή Θεσσαλονίκη

πιτέλους σφραγίστηκε στή Θεσσαλονίκη τό μετζίτ πού πί 12 χρόνια λειτουργοσε παρανόμως! Τήν περασμένη Δευτέρα, 3/7/2017, στυνομία σφράγισε τήν εσοδο το χώρου καί θεσε τέρμα σέ μία κατάσταση προσβλητική γιά τήν κυριαρχία καί τήν νομιμότητα στήν πατρίδα μας. ταν κάτι πού προβλεπόταν νά γίνει πό καιρό λλά λίγο ο πιέσεις πό μερίδα παραγόντων το Σύριζα, λίγο μήνας το ραμαζανιο πού μεσολάβησε, χάθηκε κάποιος χρόνος.

στόσο τελικά πόφαση κτελέστηκε καί μπράβο σέ σους τρεξαν γιά τήν ξιοπρέπεια ατς τς πολιτείας. Ο …θρηνητικές ναφορές πού γίνονται πό κάποιους τουρκοδίαιτους δέν πρέπει νά ξενίζουν κανέναν. ννοεται πώς μόλις ο νδιαφερόμενοι συγκεντρώσουν τά δικαιολογητικά γιά τήν λειτουργία νός τέτοιου χώρου, θά ξασφαλίσουν καί τήν νόμιμη δεια πό τό ρμόδιο πουργεο, ποιός θά μποροσε νά τούς τήν ρνηθε; λλά ατός τσαμπουκάς μέ τόν ποον περνοσαν μέχρι τώρα τά σχέδιά τους πάει καί τελείωσε, λπίζουμε νά τό χουν χωνέψει. Θά ατηθον τήν δεια, θά λεγχθον, θά τήν λάβουν φόσον τήν δικαιονται καί στό ξς θά λειτουργον πό τήν πίβλεψη τν λληνικν ρχν.

λπίζουμε νά μήν βρον πάλι κανέναν (ρμόδιο μή) πουργό τοπικό βουλευτή πού θά υοθετήσει τήν λογική τους καί θά τούς τάξει κάποιαν παράκαμψη τν νωτέρω, κι λα νά πνε σύμφωνα μέ τά προβλεπόμενα. Εμαστε λοιπόν πιά μέ σκόρ 3/3 μετά τήν μαθία, τό Διδυμότειχο καί τή Θεσσαλονίκη, νομιμότητα προχωράει!

Αντιφωνητής 7/7/2017

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz