Ana Sayfa Batı Trakya Haberler “Ankara’yı Yakından Tanı” Gezisi Gerçekleştirdiler

“Ankara’yı Yakından Tanı” Gezisi Gerçekleştirdiler

16
0

“Ankara’yı Yakından Tanı” projesi kapsamında Gümülcine ve İskeçe’den Lise öğrencileri Ankara ve Kapadokya’yı gezme fırsatı buldu.

Ankara BATÖB tarafından gerçekleştirilen “Ankara’yı Yakından Tanı” projesi kapsamında Gümülcine ve İskeçe’den Lise öğrencileri Ankara’da ağırlandı.Lise öğrencilerinden oluşan heyet 29 Nisan sabahı Anıtkabir ziyareti ziyaret ederek Anıtkabir hakkında bilgi sahibi oldu.

Akabinde Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) ziyaret edildi ve öğrencilere Üniversitenin tanıtımı yapıldı.
Ziyaretin ikinci günü olan 30 Nisan’da Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi tanıtımı gerçekleştirildi ve Esenboğa kampüsü ziyaret edildi.

Ardından Ankara Üniversitesi Merkez (Tandoğan) kampüsüne geçildi ve orada da bir tanıtım gerçekleştirildi. Oradan Ankara kalesine geçen öğrenciler güneşli bir havanın da eşliğinde manzaranın tadını çıkardılar ve hemen ardından bir Hamamönü turu yaptılar.

1 Mayıs günü Kapadokya’ya giden gençler rehberlik hizmeti doğrultusunda Kapadokya turu gerçekleştirildi.
2 Mayıs’ta Batı Trakya’ya dönüş öncesinde Yurt Dışı Türkler ve Akrabalar Topluluğu Başkanlığı’nın davetine icabet eden öğrenciler, hemşehrimiz YTB Başkanı Abdullah Eren ile de bir görüşme gerçekleştirdiler.

Öğrenci heyeti başkanları bu anlamlı ve bir o kadar da güzel geziden dolayı yaptıkları kısa teşekkür yazısında, “Abdullah Eren’e davetleri için teşekkür ediyoruz. Ayrıca hediyelerinden dolayı GTGB ve İTB üyelerine de teşekkürlerimizi iletiyoruz.” İfadelerini kullandılar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz