Ana Sayfa Batı Trakya Haberler “ŞAMPİYON ASLANLARIMIZ BİRİNCİLİĞİ SÖKE SÖKE ALDILAR!”

“ŞAMPİYON ASLANLARIMIZ BİRİNCİLİĞİ SÖKE SÖKE ALDILAR!”

12
0

Gümülcine Celal Bayar Azınlık Ortaokulu Voleybol Takımı şampiyonluğu söke söke aldı. 3-4 Nisan 2013 tarihlerinde düzenlenen “Rodop İli Ortaokullar Arası Voleybol Turnuvası”nda Celâl Bayar Azınlık Ortaokulu turnuvayı 1. Sırada bitirdi ve 2012-2013 yılı şampiyonu oldu.

Beden eğitimi öğretmenleri Sezgin Berber ve Yılmaz Apti Mehmet gözetiminde turnuvaya katılan şampiyon Ortaokul öğrencileri, diğer okulların öğretmenleri ve öğrencilerinin tahrikleri ve fanatizmine karşı dik duruşlarını bozmadan, “Ben sporcunun zeki çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim” sözüne saha içinde ve dışında sadık kaldılar.

İki gün boyunca oynadıkları hiç bir müsabakayı kaybetmeyen şampiyonlar, 4’te 4 yaparak mutlu sona namağlup olarak ulaştılar. Final maçına son derece soğukkanlı çıkan Celal Bayar Voleybol takımı ve seyircileri, rakip takım taraftaflarına örnek bir davranış sergileyerek, sporun bir kardeşlik ve barış duyguları içinde yapılması gerektiğini sergileyen bir davranış içinde hareket ettiler.

Böylece iki gün boyunca yapılan müsabakalarda diğer okulların öğretmenlerinden bazıları ve öğrencilerden bazılarının Celal Bayar Voleybol Takımına karşı sergilemiş oldukları zaman zaman fanatik davranışlarına aldırış etmeden finalde en iyi cevabı vermiş oldular.

Celal Bayar Azınlık Ortaokulu Voleybol Takımı

Ahmet, Enver, Veysel Mahmut Hoca, Efraim, Harun, Emre Ahmetçik Mehmet, Enez, Veysel Arif Emin, Taner, Veysel Topal Hasan, Osman, Emre Molla Ahmet.

Celal Bayar-1. Ortaokul: 2-1

   “       “     2.     “          2-0

   “       “     3.     “          2-0

   “       “     4.     “          2-0

BİRLİK gazetesi olarak Gümülcine Celal Bayar Azınlık Ortaokulu Voleybol Takımının oyuncularını ve Beden eğitimi öğretmenleri Sezgin Berber ve Yılmaz Apti Mehmet’i tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Video İzle

http://www.dailymotion.com/video/xyqfug_celal-bayar-ortaokul-voleybol-1-mpeg2video_news

http://www.dailymotion.com/video/xyqhsw_celal-bayar-voleybol-sampiyonu-video-2_news

http://www.dailymotion.com/video/xyqi49_celal-bayar-ortaokulu-sampiyon-oldu_news

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz