Ana Sayfa Batı Trakya Haberler “ALTIN ŞAFAK” ÜYELERİ İSKEÇE’DE BİR TÜRKÜ HASTANELİK ETTİ!

“ALTIN ŞAFAK” ÜYELERİ İSKEÇE’DE BİR TÜRKÜ HASTANELİK ETTİ!

16
0

İskeçe’de “Altın Şafak” üyeleri bir Türkü (Serdar Cüneyt 30 yaşında) döverek hastanelik etti. Bu gece saat 20:40 civarında İskeçe’de yaklaşık 30-35 kişilik “Altın Şafak” üyeleriyle 25-30 kişilik Anarşist iktidar ve ırkçılık karşıtı Grup arasında İskeçe şehir meydanında olaylar meydana geldi.

Olay şöyle gelişti: ““Altın Şafak” üyeleri bu akşam Türkiye aleyhinde slogan atarak sokaklarda dolanmaya başladı. Bunu haber alan Anarşist grup en kısa zamanda yaklaşık 25-30 kişilik bir grup toplandığı ve “Altın Şafak” üyeleriyle İskeçe şehir meydanında karşı karşıya geldikleri anda olayların başladığı ancak kısa sürede polisin müdahalesiyle sona erdiği belirtiliyor.

Ancak Birlik gazetesinin sıcağı sıcağına edindiği ilk bilgilere göre, olayların yatışmasından birkaç dakika sonra şehir meydanında kahve içtiği belirtilen bir Türk’ün “Altın Şafak” üyeleri tarafından saldırıya mahruz kaldığı ve feci şekilde dövülerek ambulansla İskeçe Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındığı belirtiliyor. Bu olayın ardından “Altın Şafak” üyeleri İskeçe Türk Birliği önünden geçerek çeşitli küfürlü ve Türkiye ve Türk’lük aleyhinde sloganlar atarak olay yerinden uzaklaştıkları belirtiliyor.

Birlik gazetesinden İlhan Tahsin’in İskeçe Hastanesiyle doktorlarla yapmış olduğu telefon görüşmesinde, yaralı kişinin 30 yaşındaki Serdar Cüneyt olduğu ve başına aldığı darbeler sonucunda başının açıldığı ve doktorların müdahalesi sonucu atılan dikişlerle hayati tehlikesinin olmadığını söylediler. Ancak Serdar Cüneyt’in İskeçe Devlet Hastanesinde müşahade altına alındığı belirtildi.

Yine Birlik gazetesinden İlhan Tahsin saat 21:37 itibarıyla İskeçe Hastanesinde tedavi gören Serdar Cüneyt ile bizzat yapmış olduğu telefon görüşmesinde kendisinin şu an iyi olduğunu, anne babasının Paşevik köyünden olduğunu İlhan Tahsin’e aktardı.  

 Video izle: http://www.youtube.com/watch?v=jccygq7Zkc0&feature=youtu.be

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz