Ana Sayfa Batı Trakya Haberler AHMET KASAP: “AZINLIĞI KONSOLOSLUĞUN İNSAFINA BIRAKMAYIN” HABERİYLE UZAKTAN YAKINDAN İLGİM YOK”

AHMET KASAP: “AZINLIĞI KONSOLOSLUĞUN İNSAFINA BIRAKMAYIN” HABERİYLE UZAKTAN YAKINDAN İLGİM YOK”

65
0

Yunanistan’daki birçok internet sitesinde “AZINLIĞI KONSOLOSLUĞUN İNSAFINA BIRAKMAYIN” başlıklı bir haberin yankıları devam ediyor. 12/21/2012- 12:55 tarihli Defencenet.gr internet sitesinde yayınlanan haberde ismi geçen Azınlık fertleri sözkonusu haberle uzaktan yakından haberleri olmadıklarını beyan eden kınama yazısı göndermeye başladılar.

Haberle ilgisi olmadığını beyan edenlerden Gümülcine’den Kırmahalle Camii Hatibi Ahmet Kasap, Birlik gazetesine 24 / 12 / 2012 tarihli gönderdiği kınama yazısında, “Azınlığı Konsolosluğun İnsafına Bırakmayın” başlığını taşıyan ve Rodop Din Görevlileri tarafından yayınlandığı iddia edilen bir haberde uzaktan yakından ilgim olmadığını ve ismimin kullanıldığına şahit oldum” ifadelerine yer veriyor.

 

Kınama yazısı aynen şu şekildedir:

 

KINAMA

 

24 / 12 / 2012

 

Gümülcine (Komotini)

 

“Azınlığı Konsolosluğun İnsafına Bırakmayın” başlığını taşıyan ve Rodop Din Görevlileri tarafından yayınlandığı iddia edilen bir haberde uzaktan yakından ilgim olmadığını ve ismimin kullanıldığına şahit oldum. Birileri tarafından servis edilen ve bizleri Türkiye Cumhuriyeti Başkonsolosluğu ile karşı karşıya getirmek isteyen art niyetli kimseleri kınıyor ve en kısa zamanda sözkonusu mekanizma ile adalet huzurunda hesaplaşacağımı ifade etmek isterim.

 

Kamuoyuna saygılarımla.

Kırmahalle Camii Hatibi

AHMET KASAP

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz