Ana Sayfa Batı Trakya Haberler AHMET HACIOSMAN, KÖSE’Yİ ZİYARET ETTİ

AHMET HACIOSMAN, KÖSE’Yİ ZİYARET ETTİ

16
0

Rodop milletvekili Ahmet Hacıosman, Yerleşim Birimleri ve Köylerden Sorumlu Gümülcine (Komotini) Belediye Başkan Yardımcısı Ercan Köse’yi ziyaret etti.

Milletvekili Ahmet Hacıosman, geçtiğimiz hafta, Melikli (Meleti) köyünde büyük zarara sebep olan kasırgayı görüşmek amacıyla, Zarar Tazminatlarından Sorumlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Vasilis Kegeroğlu’ya yapmış olduğu ziyaret hakkında Ercan Köse’ye bilgi verdi.  

Milletvekili, zarar tazmin işlemlerinin sorunsuz devam ettiğine dair Bakan Yardımcısı’ndan aldığı bilgileri Ercan Köse’ye  aktardı.

Milletvekili Ahmet Hacıosman, zarar başvuruları ile ilgili gerekli evrakların tamamlanıp Bakanlığa ulaştığı andan itibaren ödemelerin gerçekleşeceğine dair Bakan Yardımcısı tarafından güvence verildiğini dile getirdi.

Belediye Başkan Yardımcısı Ercan Köse de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Melikli (Meleti) köyündeki zarar ile ilgili, gerekli her türlü çalışmaların yapıldığını ve dosyaların tamamlanıp Atina ‘da ilgili Bakanlığa iletildiğini belirtti.

Milletvekili Ahmet Hacıosman da, bundan sonraki aşamada ödemelerin yapılması için Bakanlık nezdinde olayın takipçisi olacağını dile getirdi.  

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz