Ana Sayfa Batı Trakya Haberler AHMET FAİKOĞLU DEB PARTİSİ GENEL MERKEZİ’Nİ ZİYARET ETTİ

AHMET FAİKOĞLU DEB PARTİSİ GENEL MERKEZİ’Nİ ZİYARET ETTİ

11
0

9 Mayıs Çarşamba günü Eski İskeçe Milletvekili sayın Ahmet Faikoğlu, Dostluk Eşitlik Barış Partisi Genel Merkezi’ni ziyaret etti.

Dostluk Eşitlik Barış Partisi Genel Başkanı sayın Mustafa Ali Çavuş konuğunu Genel Merkez’de ağırladı. Genel Başkan Mustafa Ali Çavuş eski milletvekiline partimizin çalışmaları ve yeni yapılandırma sürecini anlattı. Ayrıca sabık milletvekilinin ve arkadaşlarının vermiş oldukları mücadeleler neticesinde bugün DEB Partisinin ayakta olduğunu,onların açmış oldukları yoldan yürüdüklerini belirtti. O gün o zor şartlarda mücadele verilmesiyle bugün bayrağı alıp taşıma gücünü kendilerinde bulduklarını anlattı.

Sayın Faikoğlu da DEB Partisi’nin Azınlık siyasetinde önemli bir misyonu olduğunu, DEB Partisi’nin çalışmalarını takip ettiğini,faal bir partinin varlığından memnun olduğunu dillendirdi.

Bu ziyaretin anısına Genel Başkan Mustafa Ali Çavuş konuğuna Dostluk Eşitlik Barış Partisi’nin bir plaketini takdim etti.Ayrıca ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirip konuğunu uğurladı.

 

DEB PARTİSİ

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz