Ana Sayfa Batı Trakya Haberler İŞADAMI LEVENT SADIK AHMET JAPONLARI BATI TRAKYA’YA GETİRDİ

İŞADAMI LEVENT SADIK AHMET JAPONLARI BATI TRAKYA’YA GETİRDİ

27
0

Japon Toyoshima  şirketi üst düzey yöneticileri, Batı Trakya’lı genç işadamı Levent Sadık Ahmet’e ait şirketin öncülüğünde Batı Trakya ve Yunanistan’ın değişik yerlerinden pamuk alımı için bölgeye geldi.

Toyoshima adlı Japon şirketinden aralarında Şirketin Genel Müdürü ve Paris ofis sorumlularının da bulunduğu üst düzey yetkililerinin 23 Eylül Pazar günü Gümülcine’ye geldi. Levent Sadık Ahmet  ve beraberindeki heyet bu sabah Trakya Pamuk İşletmeleri Başkanı Stamatis Kouroudis ve bölgedeki diğer pamuk fabrikaları yetkilileriylede bir araya geldiler.

Toyoshima adlı Japon şirketinin dünyanın en büyük ticari şirketleri arasında yer aldığı belirtilirken, Levent Sadık Ahmet’in de şirketi dünya pamuk piyasasında istikrarlı yükselişini devam ettirdiği görülüyor. Batı Trakya Türkleri’nin ölümsüz lideri Rahmetli Dr. Sadık Ahmet’in oğlu Genç işadamı Levent Sadık Ahmet, Amerika, Breziyla, Arjantin ve Avrupa ilkelerinde yaptığı başarılı çalışmalarla Batı Trakya’daki Yunanlı ve Türk pamuk üreticilerinin her yıl pamuklarını alıp dünya pazarlarına sunması bölgenin ekonomisine katkı sağlıyor.

Şirketin sadece geçen yıl neredeyse Yunanistan’ın yıllık üretimine denk gelecek şekilde, yaklaşık 250 bin ton, pamuk ticareti yaptığı ve 750 milyon dolar ciroya ulaştığı ifade ediliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz