Ana Sayfa Batı Trakya Haberler ABTTF, 3. OLAGAN YÖNETİM KURULU TOPLANTISI’NI GERÇEKLEŞTİRDİ

ABTTF, 3. OLAGAN YÖNETİM KURULU TOPLANTISI’NI GERÇEKLEŞTİRDİ

12
0

Avrupa Batı Trakya Türk Federasyonu (ABTTF), 3 Aralık 2011 tarihinde 3. Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı’nı gerçekleştirdi. ABTTF Merkez Ofisi’nde Yönetim Kurulu Toplantısı ile aynı günde ABTTF Uluslararası Çalışmalar ve Lobi Grubu Çalıştayı gerçekleştirildi.

 

Witten’de dokuz üyenin katılımı ile gerçekleştirilen ABTTF 3. Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı’nda 2011 yılının son toplantısı olması dolayısı ile uluslararası alanda gerçekleştirilen etkinlikler ve lobi çalışmaları değerlendirildi. Bununla birlikte ABTTF’nin 2012 yılında gerçekleştirmeyi planladığı uluslarası girişim ve etkinlikler toplantıda ayrıca görüşüldü.

 

ABTTF Uluslararası Çalışmalar ve Lobi Grubu üyeleri Witten’de biraraya geldi

 

Yönetim Kurulu toplantısı ile aynı günde merkez ofiste gerçekleştirilen ABTTF Uluslararası Çalışmalar ve Lobi Grubu Çalıştayı’nda ise ABTTF Uluslararası İlişkiler Direktörü Melek Kırmacı ile Genç ABTTF Sözcüsü Fatma Reşit ABTTF Uluslararası Çalışmalar ve Lobi Grubu üyeleri ile birlikte ABTTF ve Genç ABTTF’nin gerçekleştirdiği çalışmaları ele aldılar. Öncelikle Batı Trakya Türk Azınlığı’nın temel sorunlarının aktarıldığı toplantıda ABTTF’nin Batı Trakya Türk Azınlığı’nın sorunlarının çözümüne katkıda bulunmak amacı ile gerçekleştirdiği çalışmalar detaylı olarak görüşüldü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz