Ana Sayfa Batı Trakya Haberler ABTTF 17. DÖNEM YÖNETİM KURULU’NDA GÖREV DAĞILIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ABTTF 17. DÖNEM YÖNETİM KURULU’NDA GÖREV DAĞILIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

18
0

Avrupa Batı Trakya Türk Federasyonu (ABTTF), 30 Nisan 2011 tarihinde 17. Dönem Yönetim Kurulu 1. olağan toplantısını gerçekleştirdi. 23 Nisan 2011 tarihinde ABTTF Genel Kurulu’nda yapılan seçimler ile yönetim kurulu üyelerinin belirlenmesinin ardından gerçekleştirilen ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı gerçekleştirildi.

 

Görev dağılımı aşağıdaki gibidir:

 

Başkan: Halit Habipoğlu

Başkan Yardımcısı: Nazmi Sali (Kültürel ve Sosyal Faaliyetlerden Sorumlu)

Başkan Yardımcısı: Mustafa Kasap (Gençlik ve Eğitim Faaliyetlerinden Sorumlu)

Başkan Yardımcısı: Cengiz İsmail (Teşkilattan Sorumlu)

Genel Sekreter: Özkan Reşit

Sayman: Sebaytin Mümin

Cenaze Fonu Sorumlusu: Sami Yusuf

Dış İlişkiler Sorumlusu: Rıdvan Hacıbedel

Teşkilat Faaliyetleri Yardımcısı: Ramadan Ramadan

Sportif Faaliyetler Sorumlusu: İbrahim Selamioğlu

Kültürel ve Sosyal Faaliyetler Yardımcısı: Raif Bozacı / Gökhan Kocaveli (Bir yıl süreli olmak üzere dönüşümlü olarak görev yapacaklardır.)

 

Görev dağılımının ardından ABTTF 17. Dönem Yönetim Kurulu, ABTTF Brüksel Temsilciliği’nde yeni bir personelin göreve başlamasına karar verdi. İkinci olarak ABTTF Yönetim Kurulu, ABTTF’nin üye olduğu Avrupa Azınlıkları Federal Birliği’nin (FUEN) 56. Kongresi’ne katılacak olan delegeleri belirledi.

 

ABTTF Başkanı seçilen Halit Habipoğlu, “ABTTF 17. Dönem Yönetim Kurulu, 30 Nisan 2011 tarihinde gerçekleştirilen ilk yönetim kurulu toplantısı ile fiilen görevine başlamıştır. Devamlılık ilkesine bağlı olarak ABTTF, Batı Trakya Türk Azınlığı’nın sorunlarını uluslararası düzeyde çeşitli platformlarda dile getirmeye devam edecektir. Bununla birlikte ABTTF, demokratik hak ve özgürlükler mücadelesinde Federasyon olarak elde ettiği başarıyı korumaya çalışmakla birlikte kat ettiği mesafeyi daha ileriye taşımaya çabalayacaktır. Görev ve sorumluluk duygusu ile bizleri yönetim kuruluna seçen tüm delegelerimizin güvenini boşa çıkartmamak için var gücümüzle Batı Trakya Türk Azınlığı için çalışacağız” açıklamasında bulundu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz