Ana Sayfa Yunanistan Haber ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Fannon Bugün Kavala’da Yarın Gümülcine’de

ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Fannon Bugün Kavala’da Yarın Gümülcine’de

0
0

ABD Dışişleri Bakanlığı’nın Enerji Konularından Sorumlu Bakan Yardımcısı Francis Fannon bu gece Kavala’da, yarın ise Gümülcine’ye gelmesi bekleniyor.

ABD Dışişleri Bakanlığı’nın Enerji Konularından Sorumlu Bakan Yardımcısı Francis Fannon Selanik’ten sonra, Ekonomik Diplomasi ve Dışa Dönüklükten Sorumlu Dışişleri Bakan Yardımcısı Kostas Frangogiannis ile birlikte Kavala’ya geldi. Konuk ABD’li Bakan Yardımcısı Francis Fannon İMARET Oteline yerleşti. BİRLİK Gazetesi’nin elde ettiği bilgilere göre, Fannon’un Kavala’da iki gece konaklayacağı ileri sürüldü. Otelin etrafında oldukça yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı görüldü.

29 Eylül Salı günü önce Kavala limanında incelemelerde bulunacak olan ABD’li Bakan Yardımcısı Francis Fannon, burada yapılacak olan toplantıda, Kavala limanı ve Prinos-A petrol kuyusu ile Kavala arasında denizin altında bulunan doğal gaz depolama tesisi hakkında detaylı bilgilendirilecek.

Buradaki toplantı sonrasında Yunanistan Dışişleri Bakan Yardımcısı Kostas Frangogiannis ile birlikte Gümülcine’ye geçmesi beklenen konuk ABD’li Bakan Yardımcısı Francis Fannon, Gas Interconnection Greece – Bulgaria (IGB) tarafından Gümülcine (Komotini) – Stara Zagora doğal gaz boru hattı çalışmalarını yakından incelemesi bekleniyor.

ABD Dışişleri Bakanlığı’nın Enerji Konularından Sorumlu Bakan Yardımcısı Francis Fannon, Ekonomik Diplomasi ve Dışa Dönüklükten Sorumlu Yunanistan Dışişleri Bakan Yardımcısı Kostas Frangogiannis ile birlikte Liman yakınlarında yemek yedikten sonra Kavala liman iskelesi boyunda gece yürüyüşü yaptılar.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz