Ana Sayfa Batı Trakya Haberler ŞABAN BANDAK: “ATİNA’DA YANGINZEDELERİN ACISINI AZ DA OLSA PAYLAŞMAK İSTEDİK”

ŞABAN BANDAK: “ATİNA’DA YANGINZEDELERİN ACISINI AZ DA OLSA PAYLAŞMAK İSTEDİK”

35
0

İskeçeli işadamı ve siyasetçi Şaban Bandak, Atina’da meydana gelen yangında zarar gören yangınzedelere Azınlık insanı tarafından yapılan yardımı değerlendirdi.

İskeçeli işadamı ve aynı zamanda siyaset arenasında hizmet uğruna koltuk sevdası ve çıkar gözetmeden üzerine düşeni yaptığını her fırsatta dile getiren Şaban Bandak, Atina’nın Mati bölgesinde meydana gelen ve yaklaşık 100 cana mal olan yangının acılarını sarmak üzere Batı Trakya’da Azınlık insanı tarafından yapılan maddi yardımın önemine vurgu yaptı ve katkısı olanları tebrik etti.

İşadamı Şaban Bandak, BİRLİK Gazetesi’ne Bayram münasebetiyle yaptığı özel söyleşide şunları dile getirdi.

“Allah ülkemize bir daha böyle bir felaket yaşatmasın diyorum.”

“Öncelikle alevlerin içinde yaşamlarını yitirenlere Allah’tan başsağlığı, yakınlarını da kaybedenlere sabırlar diliyorum. Bu vahim olayın yaşandığı yerden biz yaklaşık 800 km mesafede yaşıyor olabiliriz, ancak aynı acıyı yaşadığımızı söyleyebilirim, çünkü yaşamını yitiren bizim ülkemizin insanları. Dolayısıyla da acıları hepimizin acısı olduğunun altını çizmek istiyorum. Başta Batı Trakyalı kardeşlerimi, sonra da Danışma Kurulu’nu bu felakete duyarsız kalmadıklarından ve yapmış oldukları yardımlardan dolayı teşekkür ediyorum. Yaşanan bu felakette canlarından bir parçasını kaybedenlerin acısını anlıyorum, ölüm acıdır ancak ailenden birini kaybetmek daha da acı, biz onları geri getiremeyiz, ama en azından Evros, Rodop ve İskeçe illerinde bulunan camilerde dini inancımız gereği yapılması gerekeni yapmanın mutluluğu ve huzuru içindeyiz. Karınca kararınca katkı sağlayan herkesi tebrik ederken, Müftülerimiz ve din görevlilerimizden, halkımızdan Allah razı olsun. Allah ülkemize bir daha böyle bir felaket yaşatmasın diyorum. Yardım kampanyasının Kurban Bayramı’nın günlerine denk geldiğini dikkate alarak tüm soydaşlarımın ve İslam aleminin Kurban Bayramı’nı kutluyorum.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz