Ana Sayfa Batı Trakya Haberler 75.000 EURO İÇİN AZINLIK İNSANININ SAĞLIĞIYLA OYNUYORLAR!

75.000 EURO İÇİN AZINLIK İNSANININ SAĞLIĞIYLA OYNUYORLAR!

16
0

Gümülcine Belediyesi, Semadirek adasının çöpleri Gümülcine’ye getiriyor.

Gümülcine Belediyesi 6 aylığına 75.000 euro anlaşmayla Semadirek adasının çöplerini Baraklı köyü yanında bulunan çöplüğe taşıyacak. Semadirek belediye başkanı Yorgos Hanos’un haber ajanslarına yaptığı açıklamada, anlaşmanın 6 aylığına 75.000 euro olduğu ve çöplerin konteynerlerle Baraklı köyü yanında bulunan çöplüğe taşınacağını ifade ettiği belirtiliyor.

Sözleşmenin Samotraki belediye meclisinde onaylandığı ancak Gümülcine belediyesinde 2 Haziran günü yapılacak toplantıda görüşülmesi bekleniyor.

Hatırlanacağı üzere, yaz aylarında Baraklı, Demircili, Yabacıklı ve etraf köylede yaşayan Azınlık insanı çöp kokusundan evlerinin balkon ve önlerinde oturamıyor. Bu uygulamayla 6 ay boyunca var olan çöp yığınlarının üzerine Semadirek çöplerininde eklenmesi bölgedeki yaşamı olumsuz şekilde etkilemesi bekleniyor.

6 aylığına 75.000 euro için bölgedeki yaşayan azınlık insanının sağlığını hiçe sayan Gümülcine belediye yönetimi, başta temizlikten sorumlu Mehmet Devecioğlu olmak üzere, Başkan Vekili Rıdvan Molla İsa ve diğer Türk meclis üyelerinin ne gibi bir tutum izleyeceği merak konusu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz