Ana Sayfa Yunanistan Haber 7 Erkek Çocuğu 1 Kız Çocuğuna Cinsel İstismarda Bulundu

7 Erkek Çocuğu 1 Kız Çocuğuna Cinsel İstismarda Bulundu

1
0

Selanik’te akıl almaz ve korkunç bir olay yaşandı. 13-17 yaşlarında yedi erkek çocuğu, 14 yaşındaki bir kız çocuğuna cinsel istismarda bulundu.

Selanik’te 13-17 yaşlarında yedi erkek çocuğu, 14 yaşındaki bir kız öğrenciye cinsel ve fiziksel istismarda bulundu. 14 yaşındaki kız çocuğunun şikayeti üzerine olayla igili başlatılan soruşturmada yedi çocuk Selanik Ceza hakimliğine sevk edildi.

Olaya karışan yedi çocuk savunmalarını yapmak üzere Pazartesi gününe kadar süre talep ettiler ve Savcılık tarafından kendilerine bu süre verildi.

Olay 14 yaşındaki kız çocuğunun bir kız arkadaşına anlatmasıyla ortaya çıktı. Kız çocuğu Selanik’in Perea semtinde bulunan terk edilmiş bir eve gittiği sırada meydana geldi. Yaşanan bu olay sonrasında Polise yapılan şikayet üzerine, yedi reşit olmayan çocuk tutuklanarak Selanik Ceza hakimliğine sevk edildi.

14 yaşındaki kız çocuğu, kurbanı olduğu korkunç suçun ardından sefil bir durumda en yakın arkadaşının yanına giderek yaşadıklarını sınıf arkadaşına itiraf ettiği belirtiliyor. Hatta utandığı için de bu olayı kimseye söylememesini istediği ifade ediliyor.

Ancak arkadaşı buna dayanamadı ve yaşanan olayı 14 yaşındaki kız çocuğunun annesine haber verdi. Bunun üzerine derhal devreye giren anne kız çocuğu ile birlikte dün öğleden sonra Thermaikos Emniyet Müdürlüğü’ne gitti ve olayı bildirdi.

Böyle vakalarda olduğu gibi, kız çocuğunun ifadesi bir çocuk psikoloğunun huzurunda yapıldı ve gerekli dosya hazırlandı ve Savcılığa gönderildi. Şimdi gözler Pazartesi günü olaya karışan erkek çocukların savunmalarında söyleyeceklerine çevrildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz