Ana Sayfa Batı Trakya Haberler 54 YIL SONRA BULUŞMANIN HEYECANINI YAŞADILAR

54 YIL SONRA BULUŞMANIN HEYECANINI YAŞADILAR

23
0

Gümülcine Celal Bayar Lisesi Mezunu arkadaşları 54 yıl sonra okulda buluşmalarında heyecanını yaşadılar.

Gümülcine Celal Bayar Lisesi Mezunu arkadaşların 54 yıl sonra okulda buluşmalarında heyecan ve duygulu anlar yaşandı. Eğitim aldıkları sınıfları gezdiler, tekrar aynı sıralara oturmanın mutluluğunu yaşadılar. Son olarak da okul önünde ve bahçesinde hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Batı Trakya’nın değişik bölgelerinin yanı sıra Türkiye’den gelen Gümülcine Celal Bayar Lisesi Mezunu arkadaşları, aynı günün akşamı Gümülcine’nin seçkin otellerinden birinde hep birlikte eğlendiler, geçmişe giderek hem çaldılar hem dinlediler.

Bu eğlence gecesinde kısa bir konuşma yapan emekli öğretmen Emine Tahsin, bu anlamlı gecede yeniden okul yıllarındaki bazı arkadaşlarla yeniden birlikte olmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

Gecenin bir başka ayrı güzelliği ise Türkiye’den kalkıp bu anlamlı buluşma için Gümülcine’ye gelen Batı Trakya Türk’lerinin lideri Dr. Sadık Ahmet’i temsilen eşi Işık Sadık Ahmet oldu. Işık Sadık Ahmet, “keşke Sadık Ahmet yaşasaydı da kendisi burada olsaydı” diyerek eşini temsilen burada bulunmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Bu anlamlı buluşmanın bir diğer mutluluğu, Gümülcine Büyük Müsellimköyü’nden Celal Bayar Lisesi Mezunu hayırsever işadamı mimar mühendis Faik Besimoğlu’nun bu etkinlikte bulunmasıydı. Yaptığı selamlama konuşmasıyla da alkışlandı.

Son olarak, bu anlamlı geceye katılanlar arasında Celal Bayar Lisesi Mezunu Narlıköy’den Dr.Ali Kadri Güveli Bursa’dan geldi, Gümülcine’den Dr.Mustafa Rumelili ve eşi arkadaşlarıyla buluşup hasret giderdi.

Eğlence, Galip Galip’in çaldığı akordeon eşliğinde koronun da seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarıyla gece geç vakitlere kadar devam etti.

VİDEO İZLE: http://www.dailymotion.com/video/x6hhroo

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz