Ana Sayfa Batı Trakya Haberler 4’ÜNCÜ KOLORDU’YA AB PROGRAMINDAN 6.000.000 EURO’LUK İŞ MAKİNESİ TAKVİYESİ

4’ÜNCÜ KOLORDU’YA AB PROGRAMINDAN 6.000.000 EURO’LUK İŞ MAKİNESİ TAKVİYESİ

32
0

4’ncü Kolordu’ya AB programından 6.000.000 euro’luk iş makinesi takviyesi.

Merkezi İskeçe’de (Ksanthi) bulunan 4’üncü Kolordu Komutanlığı’na Avrupa Birliği (AB) ESPA Programı’ndan 6.000.000 euro’luk iş makinesi takviyesi yapılacak. Doğu Makedonya-Trakya Eyalet Başkanı Hristos Metios’un kararıyla son teknoloji ile donatılmış modern iş makinelerinin alınması için 6.000.000 euro’luk projenin ESPA Programı’na dahil edileceğini söyledi.

4’ncü Kolordu Komutanı Korgeneral Georgios Kampas’ı ziyaret eden Doğu Makedonya-Trakya Eyalet Başkanı Hristos Metios, alınacak olan bu iş makinelerinin ordunun ihtiyaçlarının giderilmesinin yanı sıra, zaman zaman Eyalet bölgesinde yaşanan su taşkınlıkları, yangınlar ve doğal afetler gibi acil durumlarda da kullanılacağını söyledi.

Başkan Hristos Metios, “yeni iş makineleri ve ekipman, ordunun sorumluluğunda olacak, ancak kullanımının ihtiyaç duyulduğunda tüm bölgede yerel toplumların yararına kullanılacak” dedi.

Aynı görüşleri 4’üncü Kolordu Komutanı Korgeneral Georgios Kampas da paylaştı ve Doğu Makedonya-Trakya Eyalet Başkanı Hristos Metios’un bu hareketi ordunun bu yönde desteklenmesinin önemine dikkat çekti.

Kolordu Komutanlığı’nda yapılan toplantıda 4’üncü Kolordu Komutanı Korgeneral Georgios Kampas’ın yanı sıra, 4’üncü Kolordu Komutan Yardımcısı Tüm General Georgios Cicikostas ve İstihkam Birliği Komutanı Binbaşı Evtimios Giannakidis hazır bulundu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz