Ana Sayfa Batı Trakya Haberler 21 ADET YENİ AMBULANS GELDİ

21 ADET YENİ AMBULANS GELDİ

26
0

Doğu Makedonya – Trakya Eyaleti’ne 21 adet yeni ambulans geldi.

Eyalet Başkanlığı’nından yapılan yazılı basın açıklamasında, ESPA programı kapsamında Avrupa Birliği’ne yatırılan projenin kabulünün ardından alınan toplam 21 adet yeni ambulansın teslim alındığı belirtiliyor.

Hasta nakli ve acil durumlarda kullanılmak üzere tam donanımlı olan Ambulansların maaliyetinin 1 milyon 270 bin euro olduğuğu ifade ediliyor. Ambulansların çalışma bölgelerinin, Sofulu (Sufli), Semadirek (Samothraki), Dikea, Paranesti, Prosotsani Drama, Nevrokopi, Eleftherupoli ve Taşoz (Thassos) adası Prinos’a ikişer adet verileceği belirtilirken, Kumçiftliği (Orestiada), Sarışaban (Hrisupolis), Yassıköy, (İasmos) Şapçı (Sappes), Bulustra (Avdira), Yeniköy‘de (Stavrupolis) görev yapmak üzere ve ise birer adet ambulans tahsis edilecek.

Eyalet Başkanı Yorgos Pavlidis, sağlık konularının Eyalet yönetiminin en öncelikleri arasında yer aldığını ve eksikliklerin giderilmesi için gerekli çalışmaların kesintisiz yapıldığını belirtirken, bundan sonra daha 24 adet Ambulans beklediklerini söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz