Ana Sayfa Batı Trakya Haberler “2. KİTAP YILDIZLARINI ARIYOR YARIŞMASI” ŞÖLENİ MUHTEŞEMDİ

“2. KİTAP YILDIZLARINI ARIYOR YARIŞMASI” ŞÖLENİ MUHTEŞEMDİ

28
0

Bu yıl ikincisi gerçekleşen “2. Kitap Yıldızlarını Arıyor Yarışması” şöleni muhteşem bir törenle gerçekleştirildi.

Bu yıl ikincisi gerçekleşen “2. Kitap Yıldızlarını Arıyor Yarışması” şöleni muhteşem bir törenle İskeçe’de gerçekleştirildi. Yaklaşık 1500 kişinin katılımıyla gerçekleşen ödül töreninde çocukların ve velilerin heyecanı görülmeye değerdi. Çocukların yanısıra yarışmaya katılan yetişkinler “okumanın yaşı yoktur” diyerek ödül kazanmayı başardılar.

Ödül töreninde, Batı Trakya’ya özel bir ziyaret gerçekleştiren emekli Büyükelçi Hüseyin Avni Karslıoğlu, T.C.Gümülcine Başkonsolosu Ali Rıza Akıncı, değerli eşleri Hülya Akıncı hanımefendi, Muavin Konsoloslar Derya Ocak, Davut Ocak, Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif, Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı İskeçe Seçilmiş Müftüsü Ahmet Mete, DEB Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ozan Ahmetoğlu, Mustafçova Belediye Başkanı Cemil Kabza, Kozlukebir Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet, Gümülcine Türk Gençler Birliği Başkanı Koray Hasan, İskeçe Türk Birliği Başkanı Ahmet Kurt, Rodop ve İskeçe Öğretmenler Dernekleri Başkanları Salih Ahmet ve Nurettin Kıyıcı, BİHLİMDER Başkanı Mehmet Emin Ahmet ve çok sayıda Batı Trakya Türkü katıldı.

Protokol konuşmaları yapıldı ve konuşmacılar Batı Trakya’da çocuklarımızın kitap okuma alışkanlığının azlığına, ancak bu tür yarışmaların katkısıyla rakamların arttığına dikkat çektiler.

Protokol konuşmalarının ardından değişik kategorilerde dereceye giren çucuklara çeşitli hediyeler dağıtıldı. Tabii ki çocukların da mutluluğu görülmeye değerdi.

Gerçekleştirilen bu muhteşem töreni videolarımızdan izleyebilirsiniz.

VİDEO İZLE: http://www.dailymotion.com/video/x5gwzso_kitap-okuma-yarismasi-video-1_news

VİDEO İZLE: http://www.dailymotion.com/video/x5gx37x_kitap-okuma-yarismasi-video-2_news

VİDEO İZLE: http://www.dailymotion.com/video/x5gx6oe_kitap-okuma-yarismasi-video-3_news

VİDEO İZLE: http://www.dailymotion.com/video/x5gy3g4_kitap-okuma-yarismasi-video-4_news

VİDEO İZLE: http://www.dailymotion.com/video/x5gy55p_kitap-okuma-yarismasi-video-5_news

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz