Ana Sayfa Ελληνικά Νέα Με ένα συγνώμη για την αναστάτωση αποχαιρετά το 2ο Βαλκανικό Τουρνουά Γυναικείου...

Με ένα συγνώμη για την αναστάτωση αποχαιρετά το 2ο Βαλκανικό Τουρνουά Γυναικείου Ποδοσφαίρου η Besiktas

29
0

Η διοίκηση του Α.Ο. Θράκης έλαβε λίγες ημέρες πριν την έναρξη του 2ου Βαλκανικού Τουρνουά αιφνιδιαστική επιστολή από την Besiktas με την οποία «εξηγούσε» τους λόγους που δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει.

Η διοίκηση του Α.Ο. Θράκης άμεσα ενημέρωσε τους συνδιοργανωτές και τις συμμετέχουσες αποστολές, ενώ ανταπαντώντας στην επιστολή της   Besiktas σημείωσε ότι εύχεται να ξεπεραστούν οι όποιες δυσκολίες υπάρχουν στο σωματείο και στη γείτονα χώρα.

Θέμα τιμωρίας σύμφωνα με τους κανονισμούς της UEFA και των Εθνικών Ομοσπονδιών Ποδοσφαίρου Ελλάδος και Τουρκίας δεν θα προκύψουν για την ομάδα της Besiktas γιατί  η διοίκηση του Α.Ο. Θράκης δεν προτίθεται να καταγγείλει την αποχώρηση της. Ενέργεια που θα ήταν αντίθετη με τη φιλοσοφία του Ομίλου και της μελλοντικής συνεργασίας που επιθυμούν τα δύο αθλητικά σωματεία να έχουν.

Έτσι, το αγωνιστικό πρόγραμμα του 2ου Βαλκανικού Τουρνουά Ποδοσφαίρου αλλάζει. Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν είναι 5, όπως και πέρσι και οι αγώνες θα διεξαχθούν μόνο στο Εθνικό Στάδιο Αλεξανδρούπολης ¨Φώτης Κοσμάς¨.

Νέο πρόγραμμα

Στις 8 Ιουνίου 2017 – 9:27 π.μ., ο χρήστης ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΡΑΚΗΣ <a.c.thrace@gmail.com>; έγραψε:

Βάζουμε Γκολ στην Ισότητα – Αγώνας Ποδοσφαίρου στα πλαίσια του 2ου Βαλκανικού Τουρνουά Γυναικείου Ποδοσφαίρου.

Ο Αθλητικός Όμιλος Θράκης και ο Αθλητικός Όμιλος Καππαδοκίας διοργανώνουν την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017 και ώρα 18:00 στο Δημοτικό Στάδιο Αλεξανδρούπολης ΄΄Φώτης Κοσμάς΄΄ αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ της Μεικτής Θράκης και του Α.Ο. Καππαδοκίας.

Την ίδια ημέρα στις 21:00 σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην παραλιακή οδό, απέναντι από το Νομαρχείο Αλεξανδρούπολης, το Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών-Θυμάτων Βίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με τον Αθλητικό Όμιλο Θράκης, διοργανώνουν μίνι τουρνουά ποδοσφαιρικών αγώνων 5 x 5 με τη συμμετοχή ομάδων (άνδρες – γυναίκες, αγόρια – κορίτσια) από φορείς, υπηρεσίες, σχολεία και συλλόγους της Αλεξανδρούπολης.

Οι εν λόγω εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με αφορμή το 2ο Βαλκανικό Τουρνουά Γυναικείου Ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί στην Αλεξανδρούπολη (16-17-18 Ιουνίου) με σκοπό τη διάδοση του γυναικείου ποδοσφαίρου και την καταπολέμηση των έμφυλων στερεοτύπων. Η αθλητική εμφάνιση της Μεικτής Θράκης συμβάλλει με το μήνυμα Όχι Βία στη Γυναίκα.

Καλούμε τους πολίτες να συμμετέχουν. Η εκδήλωση είναι ανοικτή σε όλους (άνδρες – γυναίκες, αγόρια – κορίτσια) και ιδιαίτερα να δώσουν το παρόν στους βαλκανικούς αγώνες. Μια διοργάνωση η οποία πρέπει να παραμείνει στην πόλη που γεννήθηκε.

Στις 7 Ιουνίου 2017 – 2:01 μ.μ., ο χρήστης ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΡΑΚΗΣ <a.c.thrace@gmail.com>; έγραψε:

Το Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών-Θυμάτων Βίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης, σε συνεργασία με τον Αθλητικό Όμιλο Θράκης, διοργανώνουν μίνι τουρνουά ποδοσφαιρικών αγώνων 5×5 με τη συμμετοχή ομάδων (άνδρες – γυναίκες, αγόρια – κορίτσια) από φορείς, υπηρεσίες, σχολεία και συλλόγους της Αλεξανδρούπολης. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν αθλήτριες από την ομάδα της Μεικτής Θράκης. Η εν λόγω εκδήλωση πραγματοποιείται με αφορμή το 2ο Βαλκανικό Τουρνουά Γυναικείου Ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί στην Αλεξανδρούπολη (16-17-18 Ιουνίου). Το Συμβουλευτικό Κέντρο καλεί τους πολίτες να συμμετέχουν στην αθλητική εκδήλωση με στόχο την καταπολέμηση των έμφυλων στερεοτύπων και την ανάδειξη της ισότητας.

 

Τετάρτη 14ης Ιουνίου 2017 και ώρα 21:00 στην Παραλιακή Οδός Αλεξανδρούπολης, μπροστά στο Νομαρχείο  

Στις 24 Μαΐου 2017 – 11:21 π.μ., ο χρήστης ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΡΑΚΗΣ <a.c.thrace@gmail.com>; έγραψε:

Οι διαιτητές του 2ου Βαλκανικού Τουρνουά Γυναικείου Ποδοσφαίρου.

Αυτοί είναι οι πρώτοι δέκα τέσσαρις αξιολογημένοι διαιτητές της ΕΠΣ Έβρου που θα διευθύνουν τους αγώνες του 2ου Βαλκανικού Τουρνουά Γυναικείου Ποδοσφαίρου, το οποίο θα ξεκινήσει την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017  στην Αλεξανδρούπολη.

Πρόκειται για τους κ.κ.  Κυριαζίδη, Σουβάρα, Σιμίδη, Σιβούδη, Σταφυλά, Ουζουνίδη, Τουτζιαράκη, Τρύπη, Τερζόπουλο, Κίτσο, Κώνογλου, Παπαδόπουλο, Θάνο, Ναζιρόπουλο.

Στις 20 Μαΐου 2017 – 1:44 π.μ., ο χρήστης ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΡΑΚΗΣ <a.c.thrace@gmail.com>; έγραψε:

Αλεξανδρούπολη 19.05.2017

Αξιότιμοι Κύριοι/ Κυρίες

Ο Αθλητικός Όμιλος Θράκης   εκφράζει  την ευγνωμοσύνη του για την αποδοχή ως χορηγού  επικοινωνίας στο 2ο Βαλκανικό Τουρνουά Γυναικείου Ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί στην Αλεξανδρούπολη από 16-18/6/2017.

Διοργάνωση μεγάλη η οποία θα παραμείνει στην περιοχή μας, θα εξελιχθεί, και θα φέρει θετικά αποτελέσματα στην οικονομία αλλά και στις διασυνοριακές σχέσεις. Σχέσεις που είναι ιδιαίτερα σημαντικές στις ταραγμένες και γεμάτες ανασφάλεια ημέρες που διανύουμε.  

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz