Ana Sayfa Ελληνικά Νέα ΣΤΙΣ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Η ΑΣΚΗΣΗ «ANADOLU YILDIZI-2013»

ΣΤΙΣ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Η ΑΣΚΗΣΗ «ANADOLU YILDIZI-2013»

22
0

Στην άσκηση παράλληλα με τις Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις θα συμμετάσχει και το Υπουργείο Μεταφορών, Ναυτιλίας και Επικοινωνίας

Η Άσκηση Έρευνας και Διάσωσης Anadolu Yıldızı–2013 (Αστέρι Ανατολίας-2013) θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών 16 με 19 Απριλίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα του Γενικού Επιτελείου των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, παράλληλα με τα στοιχεία έρευνας και διάσωσης των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, στην άσκηση θα συμμετάσχει και το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Υπουργείου Μεταφορών, Ναυτιλίας και Επικοινωνίας. Η άσκηση θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή της Τουρκίας και στα διεθνή ύδατα και τον εναέριο χώρο του Ege (Egeo) και στο βουνό Dumanlı.

Στην άσκηση που θα μπορούν να παρακολουθήσουν τα τοπικά και ξένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, θα εξεταστούν οι ικανότητες και οι δυνατότητες των στοιχείων ερευνών και διάσωσης των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων. Επίσης, θα αναπτυχθούν εκπαιδευτικά προγράμματα για την εξασφάλιση των διαδικασιών έρευνας και διάσωσης των συμμετεχόντων και στοχεύετε στην άσκηση να μεγιστοποιηθεί στο ανώτατο επίπεδο ο συντονισμός και η συνεργασία των κοινών ασκήσεων.

Στην άσκηση που θα ξεκινήσει στις 16 Απριλίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 19 του μηνός θα συμμετάσχουν με διαφορετικούς τύπους πλοίων, αεροσκαφών και ελικοπτέρων, οι ομάδες έρευνας και διάσωσης των Αρχηγείων Ξηράς, Ναυτικού, Αεροπορίας, Στρατοχωροφυλακής και της Ακτοφυλακής

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz