Ana Sayfa Ελληνικά Νέα 137 Θέσεις εργασίας στα θεσμικά όργανα της ΕΕ

137 Θέσεις εργασίας στα θεσμικά όργανα της ΕΕ

21
0

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Κομοτηνής, σας ενημερώνει ότι Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Επιλογής Προσωπικού (EPSO), προκηρύσσει γενικό διαγωνισμό με εξετάσεις για την κατάρτιση εφεδρικού πίνακα προσλήψεων διοικητικών υπαλλήλων, για την πλήρωση κενών θέσεων μόνιμων υπαλλήλων στα θεσμικά όργανα της Ε.Ε. Ο αριθμός των επιτυχόντων θα είναι 137.

Βασικές προϋποθέσεις

Τίτλοι σπουδών

Επίπεδο εκπαίδευσης που αντιστοιχεί σε πλήρεις πανεπιστημιακές σπουδές τουλάχιστον τριών ετών, πιστοποιούμενες από δίπλωμα/πτυχίο. Οι σπουδαστές που ευρίσκονται στο τελευταίο έτος πανεπιστημιακών σπουδών μπορούν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό με την επιφύλαξη ότι θα έχουν λάβει το δίπλωμα (πτυχίο) τους το αργότερο στις 31 Ιουλίου 2014.

Επαγγελματική πείρα

Δεν απαιτείται καμία επαγγελματική πείρα.

Γνώση ξένων γλωσσών

Κύρια γλώσσα: Άριστη γνώση μιας από τις επίσημες γλώσσες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Δεύτερη γλώσσα: (υποχρεωτικά διαφορετική από τη γλώσσα 1) ικανοποιητική γνώση της αγγλικής, της γαλλικής ή της γερμανικής.

Οι υποψήφιοι πρέπει να εγγραφούν ηλεκτρονικά, ακολουθώντας τη διαδικασία που αναφέρεται στον δικτυακό τόπο της EPSO, και ειδικότερα στις οδηγίες εγγραφής.

Προθεσμία (συμπεριλαμβανομένης της επικύρωσης): 15 Απριλίου 2014 στις 12 το μεσημέρι, ώρα Βρυξελλών.

 

Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης θα το βρείτε στην ιστοσελίδα:

http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=OJ:C:2014:074A:0001:0005:EL:PDF

 

 

Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Κομοτηνής (τηλ. 25310 82051 & 25310 70855) 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz