Ana Sayfa Ελληνικά Νέα 1ο Ελληνορωσικό Επιχειρηματικό Φόρουμ στη Θεσσαλονίκη

1ο Ελληνορωσικό Επιχειρηματικό Φόρουμ στη Θεσσαλονίκη

19
0

15 ελληνικά επιμελητήρια και δύο επιχειρηματικοί φορείς, που ενώνουν τις δυνάμεις τους για να διοργανώσουν το 1ο Ελληνορωσικό Επιχειρηματικό Φόρουμ, το 2013.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, στις 16-17 Μαΐου, σε συνεργασία με το Ελληνορωσικό Κέντρο Ερμής και με τη σύμπραξη ρωσικών επιμελητηρίων και επιχειρηματικών φορέων της Ρωσίας.

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η πρώτη επίσημη συνάντηση των ελληνικών επιμελητηρίων και φορέων, που συμμετέχουν στη συνδιοργάνωση του φόρουμ, για το οποίο έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον συμμετοχής περίπου 150 επιχειρήσεις από τη Ρωσία και 200 από την Ελλάδα.

Τα ελληνικά επιμελητήρια που υλοποιούν το εγχείρημα -τα περισσότερα εδρεύουν στη Βόρεια Ελλάδα- είναι: το Βιοτεχνικό και Επαγγελματικό Θεσσαλονίκης (ΒΕΘ και ΕΕΘ), καθώς και τα επιμελητήρια Σερρών, Χαλκιδικής, Έβρου, Κοζάνης, Καβάλας, Πιερίας, Τρικάλων, Γρεβενών, Μαγνησίας, Ροδόπης, Δράμας, Κέρκυρας και Ξάνθης. Υποστηρικτές της προσπάθειας είναι οι σύνδεσμοι Βιομηχανιών και Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδας (ΣΒΒΕ και ΣΕΒΕ).

Από την πλευρά της Ρωσίας, συμμετέχουν τα εμποροβιομηχανικά επιμελητήρια της Ρώσικης Ομοσπονδίας, της Μόσχας και της Αγίας Πετρούπολης, καθώς και ο Σύνδεσμος Βιομηχάνων και Επιχειρηματιών και το δίκτυο «Enterprise Europe» Αγίας Πετρούπολης.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz