Ana Sayfa Ελληνικά Νέα ΨΕΥΤΕΣ ΟΛΟΙ! ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΟ ΕΚΕΙ …ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ!!!

ΨΕΥΤΕΣ ΟΛΟΙ! ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΟ ΕΚΕΙ …ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ!!!

27
0

Με ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ που έστειλαν κατ’ επιλογή στα φιλικά τους Μ.Μ.Ε Πρόεδρος (Χριστιανός) και αντιπρόεδρος (μουσουλμάνος) της ΔΕΥΑΞ μας «καθυβρίζουν» και μας «συκοφαντούν»!

ΜΕ ΤΗ ΨΥΧΗ ΣΤΟ ΘΕΟ, ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ!

 

*Εμείς είδαμε κόκαλα νεκρών, την πλάκα από τον τάφο του προπάπου ενός κατοίκου της οδού Τέρμα Υδραγωγείου, την «πέτρινη εξέδρα» (μουσαλά), που χρησιμοποιούν οι κάτοικοι Π. Πόλης όταν κηδεύουν τους νεκρούς τους και βρίσκεται πάντα δίπλα στα νεκροταφεία!
Αν όλα αυτά είναι ΜΥΘΕΥΜΑΤΑ και ….ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ κ.Τσέπελη, κ.Μπεκτές, κ.Δήμαρχε, βάλτε το σκαπτικό να…»γκρεμίσει» πρώτα το… «μουσαλά»!

 

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΔΕΝ ΑΓΙΑΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑ!

*Δεν αισθανόμαστε κ.Τσέπελη, κ.Μπεκτές και κ.Γιαλάογλου «βιαστές της ΑΛΗΘΕΙΑΣ», στηριχτήκαμε σε ντοκουμέντα και επώνυμες καταγγελίες κατοίκων, υπάρχει η υπό….»περίφραξη (;;;) παλιά δεξαμενή» που θα μπορούσε είτε να γκρεμιστεί και να «ανακατασκευαστεί», είτε να γίνει …«επαρκής»! Ο «σκοπός δεν αγιάζει πάντα τα μέσα»…!

 

ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ…ΒΙΑΣΥΝΗ;;;

*Η δικαστική απόφαση δεν έχει εκδοθεί ακόμη και βρίσκεται στα χέρια της Προέδρου κ.Παπακωσταντίνου που δίκασε την Τετάρτη τα Ασφαλιστικά μέτρα. Γιατί «βιάστηκε» τόσο πολύ η ΔΕΥΑΞ να στείλει την επί πληρωμή-απάντηση, χωρίς να αναμένει το τελικό αποτέλεσμα;
……
Νέα διάσταση πήρε από χθες το θέμα που έχει προκύψει με τα ….«τέρατα» και «σημεία» που έγιναν από το σκαπτικό μηχάνημα που έβαλε εργολάβος της ΔΕΥΑΞ στην περιοχή τέρμα Υδραγωγείου, φτάνοντας στο σημείο να φέρει στην «επιφάνεια» ακόμη και κόκαλα νεκρών, ασεβώντας στο θρησκευτικό συναίσθημα των μουσουλμάνων κατοίκων.
Με ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ που Τσέπελης και Μπεκτές και η Διοίκηση της ΔΕΥΑΞ έστειλαν κατ’ επιλογή και κατά παράβαση κάθε δεοντολογίας στα φιλικά τους μόνο Μ.Μ.Ε ο πρώτος ως Πρόεδρος (Χριστιανός) και ο δεύτερος ως αντιπρόεδρος (μουσουλμάνος) της ΔΕΥΑΞ μας «καθυβρίζουν» και μας «συκοφαντούν»!!!! Εμφανίζοντάς μας μάλιστα να…»ΒΙΑΖΟΥΜΕ» την αλήθεια!!! Κατηγορία ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ είδους για μια εφημερίδα με τέτοια ιστορία!
-Δεν υφίστατο εκεί ποτέ…νεκροταφείο, ισχυρίζεται η ΔΕΥΑΞ των κυρίων Τσέπελη και Μπεκτές, βγάζοντας ευθέως κατοίκους, ιμάμηδες αλλά και τις εφημερίδες που «πρόβαλαν» το θέμα ως ….κοινούς ψεύτες και συκοφάντες!!!
Και χωρίς να μας εξηγούν (κυρίως ο κύριος Μπεκτές), τότε το «μουσαλά» γιατί υπήρχε και υπάρχει ακόμη και τώρα στο συγκεκριμένο χώρο…;;;

 

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ!

Εμείς σήμερα προκειμένου οι αναγνώστες μας να έχουν μια πλήρη και αντικειμενική άποψη, δημοσιεύουμε αυτούσια τόσο την θέση των κατοίκων που δεν είναι μόνο οι «5»που κατέθεσαν τα ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ, αλλά πολλοί περισσότεροι (δυστυχώς για την ίδια την ΔΕΥΑΞ και τους υβριστές και συκοφάντες μας…) και παράλληλα απαντάμε στους κυρίους Τσέπελη και Μπεκτές ότι «εμείς εκτελέσαμε τον δημοσιογραφικό μας ΚΑΘΗΚΟΝ με τη ΨΥΧΗ στο Θεό, με σεβασμό στους ΝΕΚΡΟΥΣ και χωρίς να μας ενδιαφέρει αν εκεί ήταν κάποτε μουσουλμανικό νεκροταφείο! Το ίδιο θα κάναμε και…Κινέζικο να ήταν και πόσο μάλλον Χριστιανικό!!!
Και δηλώνουμε παράλληλα πως αν ήταν ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ το παλιό ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ, τότε ο έμμισθος κύριος Μπεκτές θα καταλάβαινε πόσο πάνε τα….»κατσίκια» στα Κιμμέρια!!! Πάρτε σκαπτικό μηχάνημα και πάτε σε Χριστιανικό νεκροταφείο κύριε Αντιπρόεδρε της ΔΕΥΑΞ αν έχετε τόσο…θράσος και…παλικαριά όπως «δείχνετε» στην απάντησή σας, ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ σήμερα κι όλας το…»μουσαλά», Τον «Ιερό βράχο» που βρίσκεται μέσα σε κοινόχρηστο δημοτικό χώρο!!!
-Εμείς ως εφημερίδα και άνθρωποι είδαμε κόκαλα νεκρών, την πλάκα στην Αραβική γλώσσα από τον τάφο του προπάπου ενός κατοίκου της Τέρμα Υδραγωγείου (Ραμαντάνογλου Χουσεϊν), την «εξέδρα» (μουσαλά), που μέχρι 2-3 χρόνια ΠΡΙΝ οι μουσουλμάνοι έκαναν τις θρησκευτικές τελετές τους πριν θάψουν το νεκρό τους! Και βρίσκεται μόνο δίπλα που υφίσταντο νεκροταφεία.! Αν όλα αυτά είναι ΨΕΜΑΤΑ, ΜΥΘΕΥΜΑΤΑ και ….ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ, αυτό μπορεί να γίνει μια ΧΗΜΙΚΗ ανάλυση και να αποδειχτεί εύκολα!

 

ΔΕΝ ΦΙΜΩΣΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!

Όπως επίσης ο εκδότης μας Πάνος Παπαδόπουλος έβγαλε στον αέρα τον Δασάρχη Ξάνθης κ.Αναστάσιο Σταμπολίδη, δίνοντας την δική του θέση και διάσταση στην «οπτική ρύπανση» που προκαλέσατε και τα άλλα…θαυμαστά έργα σας!!!
-ΠΟΤΕ δεν «φιμώσαμε» καμιά φωνή και αντίθετα, πάμπολλες φορές καλέσαμε τον κύριο Τσέπελη ή τον κύριο Μπεκτές να βγουν να απαντήσουν από τις εκπομπές της «Ανοιχτής γραμμή»!!! Εσείς κύριοι της ΔΕΥΑΞ στείλατε στον τοπικό τύπο την ΑΠΑΝΤΗΣΗ σας σε όλες τις εφημερίδες και εξαιρέσατε μόνο τον «Μαχητή»!!! Κι αυτό δεν είναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!! Αυτό είναι η πραγματική «ΦΙΜΩΣΗ» της αλήθειας, να μη μπορεί το αναγνωστικό κοινό και οι πολίτες να κρίνουν ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ τα γεγονότα, ακούγοντας και τις δύο πλευρές!!!
Εμείς σας κάνουμε ΜΑΘΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κύριοι της ΔΕΥΑΞ και κύριε Γιαλάογλου, γιατί Μόνοι μας σήμερα την δημοσιεύουμε για την πλήρη και αντικειμενική ενημέρωση Χριστιανών και μουσουλμάνων.

 

Η ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΕ ΜΠΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΣΕΠΕΛΗ
Ο ΣΚΟΠΟΣ ΔΕΝ ΑΓΙΑΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑ!

Δεν αισθανόμαστε λοιπόν κ.Τσέπελη, κ.Μπεκτές και κ.Γιαλάογλου «βιαστές της ΑΛΗΘΕΙΑΣ», στηριχτήκαμε σε ντοκουμέντα και επώνυμες καταγγελίες κατοίκων, υπάρχει η υπό….»περίφραξη (;;;) παλιά δεξαμενή» που θα μπορούσε είτε να γκρεμιστεί και να «ανακατασκευαστεί», είτε να γίνει …«επαρκής»! Ο «σκοπός δεν αγιάζει πάντα τα μέσα»…! Η ψυχή μας και το θρησκευτικό μας συναίσθημα δεν μας επιτρέπουν στο συγκεκριμένο θέμα, να ϋιοθετήσουμε τέτοιες σκοπιμότητες και πρακτικές!!!
-ΣΕΒΑΣΜΟΣ κύριε Μπεκτές στα μουσουλμανικά νεκροταφεία και στους τάφους των νεκρών!!!
-Το ότι πληρώνεστε από τη θέση σας στην ΔΕΥΑΞ δεν σας επιτρέπει να χαρακτηρίζετε αυτούς που διαφωνούν μαζί σας, ως «βιαστές» της αλήθειας και ΨΕΥΤΕΣ!!!!
-Κύριε Αντιπρόεδρε της ΔΕΥΑΞ, φίλτατε Μπεκτές, το ίδιο θα αντιδρούσατε αν ο κύριος Τσέπελης επιχειρούσε να κάνει παρόμοια έργα και…δεξαμενές σε παλιά νεκροταφεία στα Κιμμέρια;;;; Κι αφού ισχυρίζεστε ότι στην Τέρμα Υδραγωγείου δεν υφίστατο παλιά νεκροταφείο, τότε πείτε μας ευθέως!
-Τι γύρευε εκεί από τόσο παλιά το….»μουσαλά»;;; Όπου ο Ιμάμης διάβαζε τους νεκρούς πριν τους κηδέψετε;;;
-Μαζί δηλαδή με ΜΑΣ είναι το ίδιο ΨΕΥΤΕΣ και ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ και οι μειονοτικοί ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ που πήγαν εκεί κρατώντας τα…κόκαλα των νεκρών στα χέρια τους; Μήπως αυτά τα…κόκαλα τα…κουβάλησαν από τα νέα μουσουλμανικά νεκροταφεία κύριε Μπεκτές;;; Και η πινακίδα που δημοσιεύσαμε, ήρθε από την…Αραβία;;;

 

ΚΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑ

Η δικαστική απόφαση δεν έχει εκδοθεί ακόμη και βρίσκεται στα χέρια της Προέδρου κ.Παπακωσταντίνου που δίκασε την Τετάρτη τα Ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν οι κάτοικοι της Π Πόλης. Γιατί «βιάστηκε» τόσο πολύ ως ΔΕΥΑΞ κύριε Μπεκτές και κύριε Τσέπελη να στείλετε την επί πληρωμή-απάντηση, χωρίς να αναμένετε το τελικό αποτέλεσμα;;;; Και την απόφαση της κυρίας Προέδρου;;;
-Κι αύριο θα επανέρθω με ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ και ΚΑΘΕΤΕΣ απαντήσεις σε αυτά που αναφέρετε στην ανακοίνωσή σας!!
Πάνος Π.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz