Ana Sayfa Ελληνικά Νέα Τσελίκ: Η Τουρκία δεν θα εγκαταλείψει ούτε τα δικά της δικαιώματα, ούτε...

Τσελίκ: Η Τουρκία δεν θα εγκαταλείψει ούτε τα δικά της δικαιώματα, ούτε τα δικαιώματα της “ΤΔΒΚ.”

3
0

Ο εκπρόσωπος του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης δήλωσε πως ο Έλληνας Πρωθυπουργός υιοθετεί λανθασμένη στάση κατά της Τουρκίας

Ο Εκπρόσωπος του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης Ομέρ Τσελίκ δήλωσε πως η Τουρκία δεν θα εγκαταλείψει ούτε τα δικά της δικαιώματα ούτε τα δικαιώματα της “Τουρκικής Δημοκρατίας Βόρειας Κύπρου.”

Ο Ομέρ Τσελίκ προέβη σε δηλώσεις σχετικά με τα θέματα που συζητήθηκαν στην Κεντρική Εκτελεστική Επιτροπή του κόμματος του.

Αφού σημείωσε πως ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας υιοθετεί λανθασμένη στάση προς την Τουρκία στο θέμα της Ανατολικής Μεσογείου, ο Τσελίκ είπε:

«Προσπαθεί να φέρει την Τουρκία αντιμέτωπη με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Πρέπει να σταματήσει να κάνει ανυπόστατες δηλώσεις του τύπου ‘η Τουρκία θα πληρώσει βαρύ τίμημα από την στιγμή που θα ξεκινήσει η γεώτρηση’. Πρέπει να χρησιμοποιεί μια σεβαστή γλώσσα απέναντι στον Πρόεδρο μας. Ο Έλληνας Πρωθυπουργός πρέπει να εγκαταλείψει αυτή την απειλητική γλώσσα. Η Τουρκία δεν δίνει σημασία στις απειλές. Η Τουρκία δεν θα εγκαταλείψει τα δικά της δικαιώματα και τα δικαιώματα της “ΤΔΒΚ.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz