Ana Sayfa Ελληνικά Νέα Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του Νόμου περί Όπλων

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του Νόμου περί Όπλων

27
0

Συνελήφθη την 25-06-2011 από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Λαθρομετανάστευσης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης 34χρονος ημεδαπός για παράβαση του Νόμου περί Όπλων.

Συγκεκριμένα, το βράδυ του Σαββάτου (25-06-2011), Αστυνομικοί της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Αλεξανδρούπολης, διενήργησαν έλεγχο στο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 34χρονος ημεδαπός και διαπίστωσαν ότι κατείχε παράνομα μία (1) ξύλινη ράβδο (ρόπαλο μπέιζμπολ), μία (1) μεταλλική ράβδο με πλαστική λαβή και δύο (2) μεταλλικές ράβδους ενωμένες με αλυσίδα, οι οποίες και κατασχέθηκαν.

Ο δράστης συνελήφθη και με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξανδρούπολης.

 

 

Σύλληψη αλλοδαπού για παράνομη επανείσοδο και παραμονή

 

Συνελήφθη την 26-6-2011, στο Μικροχώρι Δράμας, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δράμας ένας αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, για παράνομη επανείσοδο και παραμονή στη χώρα.

Συγκεκριμένα, πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (26-6-2011), σε αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποίησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δράμας σε 19χρονο αλλοδαπό υπήκοο Αλβανίας, διαπιστώσαν ότι επανήλθε και παρέμενε παράνομα στη Χώρα μας, παρόλο που ήταν καταχωρημένος στον κατάλογο ανεπιθύμητων αλλοδαπών (SCHEGEN) και είχε απαγόρευση εισόδου στη χώρα μας.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Δράμας.

 

 

Θανατηφόρο τροχαίο

 

Την 25-06-2011 και ώρα 12,45’ στην Πέρνη Καβάλας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 47χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε με δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε 84χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί θανάσιμα ο οδηγός του δίκυκλου μοτοποδηλάτου.

Ο νεκρός μεταφέρθηκε Νοσοκομείο Καβάλας και παραγγέλθηκε νεκροψία-νεκροτομή.

Ο οδηγός του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου συνελήφθη.

Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χρυσούπολης Καβάλας.

 

 

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

 

Συνελήφθη την 26-06-2011 από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Δράμας ένας 27χρονος ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και συντονισμένες προσπάθειες, πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (26-06-2011), στη Δράμα, κατελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Δράμας, ένας 27χρονος ημεδαπός, να κατέχει μια χάρτινη συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους (2,5) γραμμαρίων .  

Σε κατ΄ οίκον έρευνες που ακολούθησαν, τόσο στην κυρία όσο και στη δευτερεύουσα οικία του 27χρονου, βρέθηκαν εικοσιένα (21) διαφόρου τύπου συσκευασίες, που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μικτού βάρους 364,5 γραμμαρίων και μία συσκευασία από αλουμινόχαρτο η οποία περιείχε 0.36 γραμμάρια άγνωστης ηρεμιστικής σκόνης.

Επίσης, σε αγροτική περιοχή, που υπέδειξε ο 27χρονος στους αστυνομικούς, βρέθηκαν και εκριζώθηκαν δύο (2) φυτά κάνναβης.

Ο δράστης συνελήφθει.

Κατασχέθηκαν:

– 364,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

– δύο (2) φυτά κάνναβης.

– 0.36 γραμμάρια άγνωστης ηρεμιστικής σκόνης.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Δράμας.

 

 

Σύλληψη δύο (2) αλλοδαπών για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών

 

Συνελήφθησαν την 25-06-2011 και ώρα 14,00’ στην Νέα Πέραμο Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Νέας Περάμου Καβάλας, δύο (2) αλλοδαποί για παράβαση του Νόμου «Περί Αλλοδαπών».

Συγκεκριμένα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Νέας Περάμου Καβάλας, συνελήφθησαν οι δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Μπαγκλαντές, ηλικίας 24 και 28 ετών, διότι εισήλθαν και παρέμεναν παράνομα στη Χώρα μας.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν ενώπιον της κας Εισαγγελέως Πρωτοδικών Καβάλας.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Καβάλας.

 

 

Τροχαίο με σοβαρό τραυματισμό

 

Tην 26-06-2011 και ώρα 21.15΄, στο 6ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 43χρονος ημεδαπός συγκρούσθηκε με δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 35χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί σοβαρά ο οδηγός της δίκυκλης μοτοσικλέτας.

Ο σοβαρά τραυματίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης για νοσηλεία.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αλεξανδρούπολης.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz